cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

MÉS condemna que el PP vulgui que les declaracions de béns dels càrrecs tenguin caràcter reservat

222127

MÉS per Mallorca condemna que el Partit Popular vulgui que les declaracions de béns dels càrrecs electes tenguin caràcter reservat a més de tancar per la via d’urgència l’Oficina Anticorrupció quan un alt càrrec del seu Govern és investigat. El partit ecosobiranista considera que aquestes mesures són «contràries a la transparència i la democràcia, lesionen la confiança de la ciutadania en les institucions i el seu descrèdit», i anuncia que els seus càrrecs continuaran presentant públicament la declaració de béns.

«En el moment que el partit del Bon Sosec, el Colacao o el Palma Arena torna al Govern la seva proposta en quant a transparència és eliminar l’Oficina Anticorrupció i que les declaracions de béns dels càrrecs tenguin caràcter reservat. Què tenen a amagar?», ha dit el portaveu de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Xx (ver), fa 10 mesos
Sí clar. Que tothom siga fiscalitzat per totes bandes, ara a ells no. Que tingan les mans lliures per a fer de trileros a tota hora i en tot moment i així enganyar a tot el món i poder-se embutxacar tots els doblers que pugan. I el més important, que pugan sortir-ne indemnes, que per qualca cosa són fatxes afamats sens límits.
Ah, i tot seguit exigiran que es cumplesca la consagrada constitució en les classes socials contràries al fascio del govern. Olé i olé !
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente