muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 16°
17°

L'extrema dreta presenta una moció per a declarar Palma ciutat taurina

221545

L'extrema dreta continua amb la croada contra els drets, ara els dels animals. L'agrupació VOX a Cort presentarà una moció aquest dijous per a declarar Palma ciutat taurina. Cal recordar que des de 2015, i gràcies a les firmes que varen recollir els animalistes, Palma és 'Ciutat antitaurina contrària al maltractament animal'.

La proposició de VOX

L'extrema dreta pretén «declarar els espectacles taurins que des de fa segles se celebren a la nostra ciutat com a part integrada del Patrimoni Cultural Immaterial de la ciutat de Palma, prenent totes les mesures legals per a defensar la integritat i el respecte a la tauromàquia ja que és un fet social, històric i jurídic de tots els ciutadans»; instar el Govern a complir el més aviat possible el punt 41 de l'acord conjunt de PP i VOX al Govern per a modificar la Llei 9/2017, de 3 de agost, «que impedeix l'accés de menors d'edat a esdeveniments taurins»; derogar l'acord municipal aprovat al ple del 30 de juliol de 2015 on es declara Palma com a municipi antitaurí; i declarar Palma com a ciutat taurina.

Palma, una ciutat antitaurina des del 2015

L’Ajuntament de Palma va declarar al 2015 la ciutat antitaurina. La decisió va ser aprovada amb els vots a favor de PSOE, Som Palma i MÉS, i els vots en contra de PP i Ciutadans. Ho varen fer arran de la campanya Mallorca Sense Sang.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Miquel, fa 2 mesos
Bocs=torturadors-asssassins
Valoració:1menosmas
Per Catalunya insular, fa 2 mesos
Si es fan "corridas" a Mallorca és que Mallorca és Espanya, "claro, claro"...
Valoració:1menosmas
Per MMXXIX, fa 2 mesos
No comprenc com és que el moderador accepta que es publiquin comentaris que no estan escrits en llengua catalana. Per opinar en espanyol hi ha molts altres mitjans escrits disponibles, moltíssims! En tot cas és ben fàcil traduir el text al català mitjançant el traductor en línia; no hi ha excusa.
Valoració:5menosmas
Per Josep Miquel, fa 2 mesos
@Ja ho val, te bona part de raó, just que oblida una cosa, que el amo de la finca els trobi no li dona la propietat al cent per cert, el Codi Civil ho deixa bastant clar, te una part, ara mateix no recordo el percentatge el que la troba i altre el Estat, assumpte molt diferent es que qui hauria d'haver fet que es quedasen aquì, no volguessin compensar al que els va trobar. Així i tot son nostres i es una autentica vergonya que no tornin.
Valoració:3menosmas
Per Josep Miquel, fa 2 mesos
Ja havia de sortir el patrioterisme d'opereta bufa. Es veu que encara no recorda com es va assenyalar que el patriotisme es el refugi dels misserables. En fi jo diria que aquest multinick pot abreviar el seu nick, vista la seva opinió i no es cansara tant que posi enlloc de patriota P.I.S. que seria el acronim de Patriota (no li vull llevar la unica idea que te al cap Ignorant i Sadic, perque just els sàdics poden disfrutar d'aquestes barbaritats.
Valoració:4menosmas
Per Xaume, fa 2 mesos
Això de ses banyes va molt en consonància de sa dreta......
Valoració:5menosmas
Per @Patriota, fa 2 mesos
Cultura? Deuries voler dir tortura.
Ja saps que voltros de cultura ZERO, i d'ací en endavant encara manco. T'ha arribat?
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa 2 mesos
O.K. jo també vaig trobar dins de les nostres terres, el que pensava eren fòssils, i les varem portar al museu del poble. No vaig ni pensar que eren nostres. Eren del poble, i el poble tenia el dret de coneixer i observar el seu patrimoni.
Valoració:8menosmas
Per Ja ho val!, fa 2 mesos
@Xisca. Son a Madrid perque l'home que els va trobar a dins de la seva finca, que era el seu llegitim propietari, els va oferir a la Diputació però no li varen voler comprar. En canvi a Madrid els va interessar i el seu amo els ho va vendre.
Però que tinguéssim governants incompetents que no estimaven el nostre patrimoni, no és motiu perque hagem de renunciar al nostre patrimoni històric.
Si he dit comprar, és perque sé la història i actualment no son nostros legalment.
Valoració:7menosmas
Per xisca, fa 2 mesos
El toros de Costitx, NO se compren. Son nostres i no estan a la venda ! Perquè son a Madrid? Algú les ha vist per Madrid? Estan controlats? Qui té la seva guarda i custodia?
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente