cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El president del Consell es retrata amb el seu vicepresident de VOX per dir que el futbol ajuda en «la lluita contra la violència i el foment de la diversitat i la igualtat»

El president del Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha subratllat aquest dimecres «la importància del futbol per transmetre els valors de l'esport, la lluita contra la violència i el foment de la diversitat i la igualtat» durant una reunió amb el director executiu del RCD Mallorca, Alfonso Díaz.

Segons ha informat el Consell de Mallorca, a la reunió, que ha estat la primera presa de contacte entre la institució i el club, també hi han assistit el vicepresident segon i conseller de Medi Ambient, Medi rural i Esport, Pedro Bestard, i el director insular d'Esports, Toni Prats.

Durant l'audiència, Galmés s'ha interessat per l'estat del RCD Mallorca, que competeix en la primera divisió de lliga per tercer any consecutiu, i ha expressat la màxima voluntat de col·laboració i suport al club, desitjant que tingui una bona temporada, que va arrencar el passat 11 d'agost i que acabarà el 26 de maig de 2024.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa 11 mesos
Podeu pensar i creure, i creure i pensar, que no trob explicació de com aquesta persona a pogut arribar a ocupar aquest càrrec, és denigrant i ses mosques que l'enrevolten encara més.
Valoració:18menosmas
Per Dic jo, fa 11 mesos
Els quatre quinetes del Apocalipsi. Tot i que hi ha qualque ase, així a simple vista.
Valoració:11menosmas
Per conisi, fa 11 mesos
mirant l i a foto i veient el personatge de la esquerra , no se enten lo de la igualdad en el deport i es molt trist que el pp con tal de gobernar s hagi aplegat amb aquest personal
Valoració:11menosmas
Per Joanet Manent, fa 11 mesos
Que el bon Jesuset et conservi la vista, Llorencet, perquè, per l'enteniment, ja no tens remei, ni els deus te'l poden compondre
Valoració:9menosmas
Per Ja ho val!, fa 11 mesos
Quins paperots!
Valoració:6menosmas
Per Carme, fa 11 mesos
Com era allò de 'amb els collons d'uns...'
Valoració:21menosmas
Per Retrat, fa 11 mesos
Deman disculpes, lo què realment volia dir és q al món de futbol sobren molts de Rubianes i en la societat en general.
Valoració:20menosmas
Per Retrat, fa 11 mesos
Uns quants de Rubianes més…
Valoració:14menosmas
Per inca, fa 11 mesos
Sembla que no han triat exactament al més viu de tots com a president del Consell. Sembla l'exbatlle Hila que era incapaç de dir res sense haver-ho memoritzat abans. Si més no, el batle era prou viu per saber amb qui no retratar-se.
Valoració:17menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente