cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El PSOE proposa Armengol com a presidenta del Congrés de Diputats

L'expresidenta de les Illes Balears i diputada al congrés de Diputats espanyol, Francina Armengol, és la candidata del PSOE per presidir les Corts espanyoles.

El PSOE proposarà Francina Armengol per a la Presidència del Congrés dels Diputats en la Sessió Constitutiva de la XV Legislatura que tendrà lloc aquest dijous. La Comissió Executiva Federal del PSOE realitzarà demà aquesta proposta al Grup Parlamentari Socialista.

Armengol milita des dels anys 90 en el Partit Socialista d'Illes Balears, és secretària general del Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB-PSOE) des de 2012 i ha presidit el Govern durant dues legislatures, entre 2015 i 2023.

Ha desenvolupat la seva tasca en les principals administracions: regidora a l'Ajuntament d'Inca en els seus inicis, diputada després en el Parlament de Illes Balears, Consellera del Consell Insular de Mallorca i Presidenta de la institució i diputada en el Congrés dels Diputats per a, finalment, convertir-se en la primer dona presidenta de les Illes Balears en el 2015.

Armengol comptaria amb el vistiplau de Sumar, perquè la consideren una «bona candidata». Aquest dimarts, el diputat electe de Sumar i secretari general del PCE, Enrique Santiago, ha dit que, si s'optés per la socialista Francina Armengol, és una persona «amb la qual es podrài treballar molt bé per part de l'esquerra».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Pere pardal, fa 11 mesos
Armengol 3ra autoritat de l'estat.
Espanya democracia plural,social, moderna i del segle XXI passa envant contra el retrogadisme PP/VOX
Valoració:0menosmas
Per Maikel, fa 12 mesos
Armengol: bon CV, Francina. Portes ja 25 anys xuclant diferents mamelles públiques.
Ara, has perdut les eleccions gràcies a un govern d'incapaços, amb l'ajut dels cipais de Més castellà per a Mallorca i Perdemos, i a més l'han de premiar amb un regal de 4 anys al Congrés !!!
Si hi ha paga, sant Pere canta 😁
Valoració:0menosmas
Per de asco, fa 12 mesos
Joan Francesc.-
Jo perd es temps aixi com me surt d'es berolo.
Més o mens com tu. Betzolet
Valoració:0menosmas
Per Son com els de Sineu., fa 12 mesos
La senyora Armengol no és pitjor política, que la que per ser Presidenta, ha regalat la llengua catalana a una forastera pancastellanista, d' un partit ultra de dretes, perque la destrossi i ens castigui als catalanoparlants només pel fet de ser- ho.
Abans de posar als altres de volta i mitja, hauríeu de mirar als vostros, que no son per a res millors, sinó ben al contrari..
Valoració:2menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 12 mesos
Comprensible que Espanya, i en particular el partit que investigava independentistes, que tolerava el GAL, el partit de Barrionuevo, Corcuera, Roldán... un partido de Estado que enregistrava reunions al diari Última Hora... pagui a aquesta persona pels seus favors i compromís amb el Sistema dissenyat pel franquisme i la monarquia i ella l'accepti. Una altra persona de les Balears que cerca el cel a Madrid. Com si viure i fer feina a Mallorca, i en català, no fos ja meravellós. El problema pot ser el PNB, que s'està cansant de la vida que rep Bildu i pot pactar amb el PP la presidència del Congrés dels Diputats, i Diputades, espanyols i espanyoles.
Valoració:-1menosmas
Per ¿¿....?????, fa 12 mesos
Serà el premi al seu oblit del catalanisme ?
Valoració:1menosmas
Per Bono, bono, fa 12 mesos
Ja tenim la Seu plena d'ous. Aviat començarà a fer el ridícul, sobretot amb el tema de l'ús del català al Congrés.
Valoració:-2menosmas
Per ARRUIX!, fa 12 mesos
Abans de dejectar i d'insultar a la gent, que almenys, se preocupava i treballava pel poble, hauríeu de mirar els personatges que han posat els vostros a les institucions, que si les seves neurones, que ja de per si donen per molt poc, aquest poc encara l'utilitzen per fer mal als ciutadans i al nostre patrimoni cultural, col.locar als seus amics i familiars i no haurem d'esperar gaire, per també veure que per omplir- se les seves butxaques, perque sempre ho fan.
I ja en hi ha prou, de tractar de podrir als nostres mitjans. No sou benvinguts.
Valoració:3menosmas
Per escardapenyes, fa 12 mesos
Encara no ha estat elegida i els erudits de sempre escopint la bilis per la boca i les orelles, sou genials de la depravació escrita i miserables del pensament.
Si se confirma, un caramull de fatxas segur que aniran de caguetes fins al Setembre, feu-vos enfora perquè la pudor ja és irresistible, caguellástimes.
Salut i República per la nostra llengua.
Valoració:7menosmas
Per Joan Francesc, fa 12 mesos
Quina llàstima que de asco perdis el teu temps a aquest diari. No recuperaràs mai aquest temps tan valuós de la teva vida. Fes el favor d'aprofitar el temps amb les persones que estimis.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente