cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

Més per Menorca acusa el Govern d'anar en contra d'un sistema fiscal just: «La Constitució estableix que a més riquesa, més contribució»

Aquest dijous el Parlament de les Illes Balears ha convalidat el Decret llei de mesures fiscals proposat pel Govern de Prohens que deroga l’Impost de Successions i modifica l’Impost sobre Transmissions Patrimonials.

El portaveu de Més per Menorca al Parlament, Josep Castells, ha argumentat que, amb la supressió de l’impost de successions, «alguns treballadors s’estalviaran de pagar quantitats petites i els que realment en sortiran beneficiats són els perceptors d’herències milionàries, que s’estalviaran milers d’euros».

Actualment, els primers 180.000€ de l’herència tributen al 0% i el següent tram, fins als 700.000€, només tributa a l'1%.

Castells, a més, ha acusat el Govern de «carregar-se el principi de progressivitat» recollit a l’article 31 de la Constitució espanyola, que estableix que a més riquesa, més contribució. El diputat de Més per Menorca ha afirmat que aquesta modificació és «absolutament regressiva» i va «totalment en contra del que hauria de ser un sistema fiscal just, que seria un sistema progressiu».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per contreras, fa 12 mesos
Pero muy bien. Pero fundir el dinero en subvenciones y pijadas, de ninguna manera.
A ver si te enteras, contreras.
Valoració:-2menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 12 mesos
Precisamente esta medida favorece a los herederos más modestos. Pero lo fácil para esta chusma es la demagogia.
Valoració:-2menosmas
Per Ho estan destruïnt tot, fa 12 mesos
La "IDA" de Madrid ha posat de moda donar les beques als estudiants rics, per ajudar-los a pagar els seus col.legis de luxe i les seves classes a universitats privades caríssimes. Així com, que els altres tipus d' ajudes també se dónin als rics, perque aquests puguin mantenir els seus capritxos i el deu glamur.
I mentres, per estalviar i compensar tot el capital que se gasta subvencionant mil.lionaris , suprimeix els serveis que els ciutadans paguen amb els seus impostos i cotitzacions a la seguretat social.
Però a tota la dreta, aquestes mesures tan demencials i dignes del mateix Neró, els han semblat tan encertades i meravelloses, que les estan implantant per tot arreu a on se fan amb el poder.
A gaudir del que heu votat, fatxa-pobres! A veure si apreneu d'una vegada que la majoria de mitjans de comunicació, o son propietat o estan subornats per les dretes i conten moltes mentides, alhora que desfiguren les veritats.
La pena de tot aquest desgavell és que el patim tots, quan seria de justícia que només ho patissin els que l'han provocat, votant malament i imposant- nos uns governs nazi-feixistes que no saben ni volen saber administrar bé els doblers, no respecten la Constitució, ni els drets humàns, ni la cultura, ni la llengua, ni les tradicions ni la Història de les comunitats que governen, alhora que se recreen fent la vida impossible als ciutadans.
I tota aquesta tragèdia, la estam tornant a viure un altre pic, per la mania generalitzada que té molta genteta de no informar- se bé, ni tenir criteri propi i haver de tenir a qualcú que els digui com han de pensar i per escoltar i fer més cas als pirreumes dels bars, que no al que diuen els catedràtics de Dret i d'Economia, quan expliquen la situació local i nacional.
Ara, tots els avanços d'aquests darrers vuit anys, s'en estan anant a la merd@ en unes poques setmanes.
Valoració:5menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Jajaja. Y después se quejan de que España les roba
Valoració:-2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente