lluvia ligera
  • Màx: 10.16°
  • Mín: 7.47°

L'extrema dreta exigeix al PP entrar al Govern

215187

El president de VOX, Santiago Abascal, ha donat ordres a la seva sucursal a les Illes Balears perquè negociï la seva entrada al Govern amb àrees de gestió. Abascal no es fia de les negociacions que pugui fer el seu partit a les Balears i ha enviat una emissària a Mallorca per a tutelar els possibles acords.

Cal recordar que dimecres l'extrema dreta va plantar el Partit Popular en la que havia de ser la primera reunió per a facilitar la investidura de la candidata del PP, Marga Prohens. Així, fins a la setmana que ve no es preveu que les dues formacions tenguin contacte, almanco públicament.

La nova postura de VOX a les Balears, imposada des de Madrid, és que ha de votar en contra de la investidura de Marga Prohens si no els ofereix entrar al Govern. No obstant això, el PP interpreta aquest canvi com a part de l'estratègia de negociació de l'extrema dreta.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Dic jo, fa 10 mesos
A aquest homoniqueu li han crescut molt ses bosses, darrerament . Les dels ulls vull dir. Ja fa cara de cansat i encara no ha començat a fer feina.
Valoració:0menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
Ha començat la dictadura de l'Adolf Percal, i que no se'n fia ni dels propis subordinats. És l'autocràcia personificada, l'incipient absolutisme. Pobres súbdits votants que magre ho passareu ! Encara no coneixeu prou bé al Franquito-2, però aviat sabreu el que és bo.
Valoració:2menosmas
Per Pobre!, fa 11 mesos
Pobre homonet, homoniqueu, homoneu, homoniu...
Valoració:7menosmas
Per Passaran molta vergonya, fa 11 mesos
Exigeix? I què s'han pensat?
Valoració:5menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Está claro que el PP, solo, no tiene el suficiente empuje y coraje para regenerar España, necesita de la "vitamina VOX".
Valoració:-12menosmas
Per Cupaire de Palma, fa 11 mesos
Penso votar a la Cup ànim i endavant!
Valoració:5menosmas
Per Kartofen, fa 11 mesos
Jawohl, mein Kommandant
Valoració:6menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
La inquisició i el seu cap Adolf Percal ja treballen per a intentar fer retrocedir la pseudodemocràcia nyorda 300 anys, com en temps de pheliph v, en una repressió màxima. Caldrà que els catalans els plantem cara, si no reentrarem en l'edat de les cavernes.
Valoració:14menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa 11 mesos
@mallorquin L'OCB existeix des de 1962. Crec que no governava ni el PP ni l'esquerra. En aquella època també es va fer TVE en català i sense subtítols en castellà pels treballadors de la S.E.A.T. Sou més papista que el Papa. En tot cas, estic d'acord que durant vuit anys no hi hagi subvenció per ningú, tampoc per l'escola concertada. A eliminar deute, que també és tradició catalana. I que no es posin a plorar els centres educatius de l'Opus Dei com han fet quan els han amenaçat de retirar les subvencions si segreguen per raó de gènere. Sembla increïble però la dreta va sortir al carrer per demanar mantenir subvencions. I després presumeixen de representar la societat dura i independent que hi havia a la Península i Balears fins al segle XX. Això sí, subvenció pel català no... Per segregar per gènere sí. Sou uns cracks. El que voleu és pagar xalets a La Moraleja amb doblers públics, que els professors dels centres educatius cobrin nòmines de 100.000€. La resposta social: No aportar fills al Sistema. Enhorabona campions, heu matat la nació o les nacions.
Valoració:22menosmas
Per mallorquín, fa 11 mesos
Es muy necesario que entre VOX para cortarle el grifo de las subvenciones a los chiringuitos pancatalanistas como este tebeo.
Que el pp siempre ha tenido muchos complejitos con los fachas catalanistas....
Valoració:-34menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente