algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

L'assemblea de Més per Menorca ratifica la coalició amb Sumar: «Adoptam una postura de responsabilitat per unificar el vot de l'esquerra»

L'assemblea de Més per Menorca, celebrada aquest dijous, ha ratificat per ampla majoria concórrer a les eleccions espanyoles al Congrés conjuntament amb Sumar. Segons el coordinador general del partit, Miquel Àngel Maria, «davant l'onada de la dreta i l'extrema dreta, adoptam una postura de responsabilitat per unificar el vot de l'esquerra que, a més, ens permetrà arribar al Congrés».

Cal recordar que l'assemblea de MÉS per Mallorca també va ratificar aquest acord de coalició amb Sumar. Així, finalment el nom de la coalició serà Sumar MÉS, encara que a les paperetes apareixerà la fórmula AraMÉS-Sumar.

Per altra banda, l'assemblea menorquinista també va valorar les negociacions per a una candidatura unitària al Senat espanyol amb PSOE i Esquerra de Menorca. En aquest cas, Més per Menorca vol mantenir les negociacions fins a trobar una persona de consens que encapçali la coalició.

Més per Menorca fa una crida a la resta de forces d'esquerres, tant PSOE com Esquerra de Menorca, per a treballar amb generositat, sentit comú i responsabilitat, per a trobar aquest perfil de consens que «obri la porta a un gran pacte de l'esquerra menorquina per aconseguir l'escó al Senat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vela, fa 11 mesos
Ara mateix, em sembla una bona decisió: el que cal és aturar la dreta i un vot fragmentat, ho faria més dificil. Ara bé: perquè això serveixi d'alguna cosa, és necessari que la participació sigui alta.

El 23 J, que ningú es quedi a casa! Tothom a votar!!!
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente