muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

AraMÉS i Sumar arriben a un preacord per a concórrer en coalició a les eleccions espanyoles

AraMÉS i Sumar han arribat aquest dijous a un preacord per tal de concórrer junts en coalició a les pròximes eleccions espanyoles, previstes per al 23 de juliol. L’acord, el qual serà ratificat previsiblement aquest mateix dijous per part de les assemblees dels partits que formen part d’AraMÉS, suposa que ambdues formacions concorreran juntes en coalició a les eleccions generals.

Des d’AraMÉS apunten que el principal objectiu de la coalició amb Sumar és el de «crear un gran bloc d’esquerres, en clau confederal, on els diputats i diputades de cada territori d’arreu de l’Estat tenguin llibertat de vot». En aquest sentit, destaquen que la coalició serà «el vertader vot útil d’esquerres per fer polítiques útils i progressistes per a les Illes Balears».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Beneits?, fa 11 mesos
Potser els que han demostrat que no són molt vius són els semi progres que amb les seves polítiques porugues han aplanat el camí a la dreta que controlarà, ni més ni manco, totes les institucions.
Valoració:-4menosmas
Per xelor, fa 11 mesos
Las cosas que van mal, generalmente tienden a empeorar. Basta ver el caso de MES.
Con el fin de salvar el culo y el sobrecito mensual, todos a hacer bulto en un batiburrillo de siglas para ver quien se coloca mejor y tener opción, sin olvidar que todos se odian entre si.
Empezando por la de sumar sumando, que no se sabe muy bien que es lo que ha inventado.
Ya veo a los de MES, si alguno sale, hablando castellano en Madriz.
Estas cosas tan raras, raras dentro del sentido común, nunca han funcionado. Es imposible.
Valoració:-8menosmas
Per Guillem, fa 11 mesos
L'alternativa que proposen els espanyolistes infiltrats en espais independentistes i que determinats sectors reprodueixen amb estil propi, es que la gent independentista defensem puresa i autenticitat de les candidatures i ens aïllem de la majoria social de les Illes. L’alternativa autènticament independentista queda reduïda a: com pitjor vagi, millor.
Que tots els diputats per les Illes representin a PSOE, PP i VOX, el “a por ellos”, el 155 i la llei mordassa.
Sols un beneit pot ajudar als més bèsties a copar totes les institucions del estat.
Valoració:-11menosmas
Per Ara Menys, fa 11 mesos
I aquests de Més per Menorca que no havíem quedat que eren els bons de la pel.lícula? Ara s'entén que a Menorca també hagin fet figa.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente