cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

El PSIB votarà en contra de la investidura de Prohens: «El PP haurà d'anar amb VOX»

El secretari d'Idees i Projecte Polític del PSIB, Iago Negueruela, ha reiterat aquest dilluns que el partit votarà en contra de la investidura de Marga Prohens argumentant que «el PP haurà d'anar amb VOX» i augurant la presència d'aquesta formació al proper Govern.

«Estam convençuts que veurem consellers de VOX abans o després», ha afegit en declaracions als mitjans després de reunir-se amb la líder del PP al Parlament, reiterant la sorpresa pel fet que el PP hagi demanat l'abstenció.

Negueruela ha argumentat la seva sorpresa quan, al seu parer, el PP ha donat «llibertat total» per a pactar amb l'extrema dreta a ajuntaments com el de Calvià i el de Marratxí.

«Necessiten els vots per activa o per passiva», ha afegit. A més, ha reiterat que «s'està parlant ja a molts ajuntaments amb l'extrema dreta perquè entri a les institucions». Així, Negueruela ha assegurat que el PP «ha de ser clar» i que «si el que cerca és pactar amb VOX, que ho digui».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per pregunto, fa dervers d'un any
I tant: Tu creus que el govern més corrupte d´Europa i l´extrema dreta mandats de l´alta jerarquia faran res per als ciutadans els hagin votat o no?
Valoració:1menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
Està bé que els familiars es relacionin, encara que siga tan sols en política de clan. La cosa nostra ha arribat per a demostrar les afinitats ideològiques, sense vergonyes.
Valoració:1menosmas
Per Carn de forca, fa dervers d'un any
I tant, tant de bo poguéssim posar-te als peus de les nostres mares. Però no és possible amb un nazi covard i anònim irrecuperable. Si fos possible, te
rosegarien i t'escupirien en 0,2.
Valoració:1menosmas
Per Ameli, fa dervers d'un any
I tant, ets un personatge ridícul i patètic. Tens un sac de frases fetes en foraster, de les que no coneixes ni el seu significat, remenes el sac i el que cau es converteix en un comentari. També els micos ho sabrien fer com tu. O millor.
Valoració:6menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Antifeixisme.-
Te agradeceré me pongas a los pies de tu señora madre, saludándola como no puede ser de otra manera de parte de un "fascista, escoria de la humanidad, lo peor de lo peor, xusma maleida"
Muchas gracias.
Valoració:-7menosmas
Per cremat, fa dervers d'un any
Els ultres no han passat d'un sisè dels vots emesos. Cinc sisens dels vots emesos no són ells. La immensa majoria dels vots no són ultres, de forma que el govern no ho toca esser, tampoc. Però ells parlen i criden i gesticulen com si tenguessin majoria absoluta.
Valoració:6menosmas
Per Antifeixisme, fa dervers d'un any
I tant com a bon feixista fas molt de fàstic, però molt. Sou l'escòria de la humanitat. Lo pitjor de lo pitjor, maleïda xusma.
Valoració:9menosmas
Per Mollera, fa dervers d'un any
Els enganys, mentides i mala fe del PP han de quedar palesos pactant directament amb VOX, per benificiar uns pocs especuladors, volen destruir Mallorca i deixar a la misèria als mallorquins honrats i honests
Valoració:6menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Proclamar urbi et orbi que pretenden gobernar en solitario aquí, allá y acullá, es un despropósito como la copa de un pino. Los deseos son unos, pero la realidad es otra.
Solo una pregunta: ¿Sacará Feijoo mayoría absoluta para montar el gobierno que le dé la gana?. No. Presuntamente, no. Quieran o no, aquí hay un partido (VOX para los que todavía no se han enterado), que tiene mucho que decir. Y los que les hemos votado, queremos que se aten los machos y estén donde deben estar. Es decir: laborando única y exclusivamente para el bien de la ciudadanía.
Valoració:-11menosmas
Per cremat, fa dervers d'un any
Idò no digueu que vos oposau a la ultradreta. Digau que tancant la porta al PP els obligau a obrir-la als ultres perquè no els deixau alternativa.

No hem votat esquerres perquè vos l'agafeu amb paper de fumar i no sigueu capaços de fer un mínim d'antifeixisme pràctic.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente