algo de nubes
  • Màx: 16.87°
  • Mín: 7.61°
16°

Prohens: «Treballaré per a formar un govern amb aquesta majoria suficient»

La secretària general del PP a les Balears, Sandra Fernández, ha assegurat aquest dilluns que l'objectiu de la seva formació, després dels resultats electorals obtenguts a les Balears, és governar «amb estabilitat» i, quant a la possibilitat d'assolir pactes de govern amb l'extrema dreta a les diferents institucions, ha apel·lat als òrgans interns de la formació, que es reuniran aquesta setmana, per a analitzar els resultats i decidir els primers passos a seguir.

Fernández ha insistit també que durant tota la campanya electoral han advocat «per una majoria suficient per a sumar més diputats que l'esquerra» i que ho han «aconseguit».

De la mateixa manera s'ha expressat la candidata del PP al Govern, Marga Prohens, qui ha remarcat que farà feina per a «formar un govern amb aquesta majoria suficient».

Cal recordar que el PP ha aconseguit 25 escons, seguit del PSIB amb 18 parlamentaris, Vox, amb 8 parlamentaris, i MÉS per Mallorca, amb 4. A més, Sa Unió, on està integrat el PP, ha aconseguit un altre escó.

Tot i això, el Parlament no és l'única institució on ha guanyat aquest partit, ja que ha estat la força més votada als Consells Insulars, així com a la majoria de municipis de les Balears, en ser el partit que més regidors acumula, amb un total de 357, davant dels 265 que va aconseguir a les eleccions del 2019.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa 11 mesos
La corrupción i el anti catalanisme torne a les institucions
El cavall de Troya de la inmigració desfermade ens ha portal aixó. Les Balears han deixat de ser catalanes i
tots en tenim la culpa. Veurem coses groses si no defensem amb dents i ungles la nostra identitat cultural.
Valoració:1menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
Emigrante desesperat, tira les instàncies laborals que amb sort potser et poden contractar per buidar les papereres. Al manco faries quelcom de profit.
Valoració:3menosmas
Per ponte tranquila, fa 11 mesos
Ya empiezas a decir chorradas. Sabes perfectamente, o deberías saberlo, que sin VOX muchísimas cosas no las podéis hacer. Y vete con cuidado, que igual tendrás que repetir elecciones. Los de Abascal no van de bromas. Tal como debe ser.
Valoració:-3menosmas
Per Encís, fa 11 mesos
Com varen acabar Canyelles, Matas, Estaràs, Bauçà..o sigui q tranquils…
Valoració:4menosmas
Per so, fa 11 mesos
La veritat és que els populars de Prohens no tenen per què haver d'aguantar els ultres radicals embossant-los al govern. Tenen prou representació per governar amb acords puntuals amb diferents formacions sense haver-se de casar amb ningú, i menys amb aquestes companyies indesitjables.

El fet és que els ultres ho tenen complicat, perquè al govern només s'hi volen ells mateixos, ni els populars ni els no populars els hi volem.

Per això, no llancem el PP als braços de Vox abans d'hora!
Valoració:-1menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 11 mesos
Con Sandra vuelve el glamour.
Valoració:-6menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
Resistir és el que hem fet durant més de 300 anys, i ara ho seguirem fent. No ens ve de nou amb els feixistes. Els plantarem cara sense llençar la tovallola.
SOM I SEREM !
Valoració:18menosmas
Per barrufet, fa 11 mesos
-Els catalanoparlants estém ferits de mort a partir
d´ara,....governant aquesta gent ja hem begut oli en relació a la llengua catalana.
Valoració:16menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente