algo de nubes
  • Màx: 20.27°
  • Mín: 13.54°
17°

La CUP-Crida per Palma reivindica la creació d'espais d'oci autogestionats per als joves

Para-sol, taules, cadires, una barra de bar i dos joves servint a un grup de turistes de passada per l'illa. Aquesta imatge, que ara com ara protagonitza el paisatge de casa nostra, ha format part de la recreació duta a terme per la candidatura CUP-Crida per Palma com a representació crítica del model laboral i de consum pel jovent.

Diversos representants de la candidatura denunciaven aquest divendres un model d'oci juvenil centrat en «el consum, l'evasió i la drogodependència», com a part del model d'oci de Ciutat, actualment orientat al mercat turístic. Les candidates han posat en relleu la «insuficiència i mala gestió» dels espais d'oci públic per als joves, siguin locals d'assaig o de reunió, com ara espais i pistes d'esports. «Aquest model, conjuntament amb la dificultat d'accés a l'habitatge i l'elevat cost de vida, converteixen el jovent de Palma en mà d'obra barata per al sector serveis, que moltes vegades es presenta com a única sortida laboral possible», ha declarat Sara Barceló, segona candidata a la llista de la CUP-Crida per Palma.

La formació municipalista ha posat sobre la taula tres mesures inicials per a pal·liar el greuge: l'ampliació i millora de la xarxa d'espais joves de Palma, caminant cap a l'autogestió d'aquests, eliminant traves burocràtiques i fomentant la participació juvenil en la presa de decisions; la creació de locals d'assaig, reunió i sales polivalents per a concerts, actuacions teatrals i altres formes de manifestació cultural; i el treball per garantir condicions laborals dignes, sobretot en tasques d'educació i restauració, llocs assumits, majoritàriament, per la gent jove com a portes al mercat laboral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Èxit, fa 10 mesos
@Cupaire de Palma,
després de l'èxit de l'acte central de CUP-Crida per Palma es confirma que aquesta candidatura és un "submarino" per tudar vots de l'esquerra i facilitar l'increment del feixisme a Cort.
Enhorabona fills.
Valoració:2menosmas
Per Cupaire de Palma, fa 10 mesos
Vot massiu per a la Cup Crida per Palma!
Afilia't a la Cup Palma.
Valoració:-5menosmas
Per Piruletos1, fa 10 mesos
Endavant Cup Palma, l'única candidatura que presenta a batlessa una independentista i que si sortiu elegits potser recabalareu el desastre de la gestió dels progres, gestió que, si no ho impediu, permetrà a la dreta recuperar el govern de Cort.
Valoració:-5menosmas
Per no ve d'una, fa 10 mesos
Eso de la cup, no sé exactamente qué es. Pero vista la foto detenidamente, debo confesar que me va gustando.
Ya se sabe: " Una foto vale más que cinco millones trescientas mil doscientas cuarenta palabras". No ve d'una.
Valoració:-2menosmas
Per Carlos Vilalta, fa 10 mesos
El cuadro es esperpéntico.
Valoració:0menosmas
Per Piruletos, fa 10 mesos
@Tomeu,
I lo bé que s'ho passen els piruletos còmplices de l'ascens del feixisme a Cort?
Valoració:2menosmas
Per Tomeu, fa 10 mesos
Això és una candidatura LOMLOE. Cada acte de campanya és més estrambòtic que l'anterior. Com les situacions d'aprenentatge.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente