cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

La Junta Electoral anul·la la decisió de la direcció d'IB3 de permetre que Armengol obri i tanqui el debat electoral

La Junta Electoral de les Balears ha anul·lat aquest dissabte la decisió del director general d'IB3, Andreu Manresa, perquè la presidenta del Govern i candidata del PSIB-PSOE, Francina Armengol, sigui la candidata que obri i tanqui el debat electoral que la cadena pretén emetre aquest diumenge.

Tal com ha avançat el diari Última Hora, la resolució dona la raó al PP, Ciudadanos, Unides Podem, MÉS i VOX i avala que es respecti l'acord inicial que van aconseguir tots els partits perquè l'ordre de les intervencions i la ubicació del debat es decidís per sorteig.

Els candidats autonòmics de tots els partits van acordar des del principi que fes un sorteig per a decidir l'ordre d'intervenció, però des del PSOE es van queixar, la qual cosa va forçar una nova reunió urgent que va obrir la polèmica. Davant aquesta situació de desacord, IB3 va emetre un comunicat on s'establia que Armengol seria la candidata que obrís i conclogués el debat electoral argumentant que «va ser el partit més votat en les últimes eleccions».

La resta de partits, inclosos els actuals socis de govern, van impugnar la decisió d'IB3, que ara ha estat tombada per la Junta Electoral. L'òrgan concreta que admet recursos a la seva decisió.

La resposta del PSIB-PSOE

Aques dissabte horabaixa, el PSIB-PSOE ha emès un comunicat en el qual ha reiterat la seva «voluntat de participar» en el debat electoral d'IB3, tot i que considera i així ho ha manifestat en les al·legacions presentades davant la Junta Electoral, que calia «fer respectar les condicions de representació democràtica corresponents als darrers resultats electorals, com sempre s'ha fet fins a la data».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per PSIB?, fa dervers d'un any
No fem l'hipòcrita. La culpa de tot el que passa a IB3 no és del PSIB, només. És de tot el Govern. Més i Podemos l'any 2015 varen donar suport al nomenament de Manresa com a director i encara ara. Amb IB3 passa com amb tot, el PSOE comanda i Més i Podemos no aspiren a res pus que a fer el paper de gregaris, llevat de quan estan en campanya electoral que és quan fan el paper de radicals de per riure. No tenen credibilitat.
Valoració:0menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
És evident que el director general de l'ens ha de cessar o l'haurien de fer cessar. També és evident que això no passarà. Descrèdit absolut per PSIB3.
Valoració:0menosmas
Per La Santa Inquisició Electoral, fa dervers d'un any
Quan se tracta del PP o de VOX, ,la Junta Electoral no veu mai irregularitats.
Valoració:4menosmas
Per És igual, fa dervers d'un any
No té cap importància. La gent no ho valora. La gent ja no escolta el que diuen els polítics, la professió més desacreditada de totes, segons les enquestes d'opinió. Na Francina pot estar tranquil.la si no la deixen parlar tant com ella voldria. El que compta és si ha repartit moltes subvencions o no.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente