algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

MÉS per Mallorca aplega 500 persones de les 43 candidatures d'arreu de Mallorca al dinar del Primer de Maig a Campanet

Dins un ambient festiu i reivindicatiu on MÉS per Mallorca es veu que tornara a ser clau per tornar a reeditar i, fins i tot, «liderar» els pactes a totes les institucions, s'ha celebrat un dinar a la plaça de Son Puça de Campanet.

L’acte, en el qual hi han participat 500 persones, ha estat marcat per dues propostes dels ecosobiranistes com són la d’assumir les competències en inspecció del treball i la d’establir un salari mínim per a les Illes Balears.

Jaume Alzamora candidat a la presidència del Consell de Mallorca ha reivindicat «els drets dels treballadors davant els empresaris explotadors», mentre que Lluís Apesteguia candidat a la Presidència del Govern ha dit: «Campanet serà el símbol del poder municipal de MÉS a Mallorca». Apesteguia ha afegit que «No s'hi val a fer un discurs d'esquerres el primer de maig i després pactar amb les dretes per fer fora MÉS».

Durant l'acte hi ha hagut l'actuació musical a càrrec de Toc de Crida.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per @Lisa, fa dervers d'un any
Molt ben observat.👍
Valoració:-3menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
I qui mal parla de partits tan estimats a Mallorca, no deuen tenir res de bo per oferir. Anau a pastar fang!!!
Valoració:-3menosmas
Per Lisa, fa dervers d'un any
Els comentaris anteriors, els hi diria que semblant fets per fatxes o per aborregats...ja seria ben hora de que els mallorquins obrissin els ulls i veiessin que hi ha més món, apart del PP i del PSM (sucursal del PSOE) amb això demostrarien una mica d'Intel.ligencia, i que ja estàn farts de que els exprimeixin com a taronges...
Valoració:-5menosmas
Per Majoria absoluta, fa dervers d'un any
500 persones, més de la meitat de gent que ha anat a la manifestació del primer de maig. A veure si encara aconseguiran la majoria absoluta del parlament.
Valoració:8menosmas
Per socio listo, fa dervers d'un any
En aquest diari les noticias de Mes son massa abundants per ser un partit minoritari. Simpatías, afinitats?
Valoració:-13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente