cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

Armengol: «No podem fer cap passa enrere davant els hereus de l'odi»

212697

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha reivindicat la defensa d'un «país d'igualtat, fraternitat i serveis públics» en el marc de la commemoració de la Segona República Espanyola aquest divendres, 14 d'abril.

A més, ha volgut remarcar, mitjançant una publicació a Twitter, els «avanços socials i democràtics» aconseguits durant aquest període.

«Recordem que els drets i llibertats conquerits es defensen dia a dia i que no podem fer cap passa enrere davant els hereus de l'odi», ha dit Armengol.

També des del compte del PSIB-PSOE han celebrat aquesta efemèride, tot recordant que la Segona República «va ser una època d'avenços socials». «Volem que cap fossa quedi sense obrir, recuperar els cossos de les víctimes per retornar-los als seus familiars i eliminar els vestigis franquistes dels nostres pobles», han apuntat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per escardapenyes, fa dervers d'un any
Presidenta Armengol, no podem fer cap passa enrere en res del que predican i proposen el PP, C's i Vox, ni drets fonamentals, ni la llengua, la educació i la justícia de Espanya, però perquè això passi, vostè li ha de cantar les quaranta a aquest PSOE ranci i estentís " del sí però no " si tornás la República, vosaltres le perdrieu un altre cop.
La veritat que estau cansant le gent de esquerres en tante ambigüitat.Com deim nosaltres, pit i collons socialistes, i envant ses haxes.
Valoració:2menosmas
Per Faveta, fa dervers d'un any
Doncs molts de $ociali$to$ (que no socialistes, i molt manco obrers) no doneu un pas enrere, no , sino un pas al costat, com si no fos amb voltros la merda que està passant a l'Estat Espanyol , i resulta que sou gran part del problema, perquè també sou hereuFranquistes, lacais d'aquest règim hereuFranquista.
Valoració:4menosmas
Per Maikel, fa dervers d'un any
FranGINa: si fiques por a la gent, el tir et sortirà errat i aniràs de cap a l'oposició, com els col.legues de FEMS per Mallorca. ✊
Valoració:-2menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
Es hotelers i es constructors, en línies generals, són d'ideologia franquista i també hereus d'aquest odi, es comporten de manera amenaçant i tenen agafada sa classe política, pel que es veu
Valoració:6menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Armengol, i es poden fer passes enrera amb els partits criats del poder centralista ? Oi, oi..... Què hi dius ?
Valoració:7menosmas
Per No?, fa dervers d'un any
No? I doncs, com així el PSOE no vol convocar un referèndum perquè la gent pugui votar si vol una república o una monarquia? O és que la restauració dels borbons no va ser una imposició dels franquistes reciclats? O és que el PSOE no va donar suport a la imposició de l'article 155 que va impossibiliar la consolidació d'una república a Catalunya? Hipòcrites! Comediants!.
Valoració:11menosmas
Per A veure, fa dervers d'un any
Tampoc en podem fer cap pas enrera amb el català i aquest govern en fa cada dia.
Com vols que ens fixem del PSIB?
Ja no vos creiem.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente