algo de nubes
  • Màx: 23°
  • Mín: 16°
16°

El PI proposa convertir les galeries de plaça Major de Palma en un mercat gastronòmic referent de producte local

212667

El PI ha proposat aquest dijous convertir les galeries de plaça Major de Palma en un mercat gastronòmic referent de producte local, segons han anunciat els candidats de la formació al Consell i a l'Ajuntament de Palma, Antoni Salas i Carles Cabrera.

Segons han lamentat durant una visita a aquest espai, fa anys que els locals d'aquestes galeries «estan totalment en desús, no hi ha cap tipus de negoci i s'està perdent l'espai». Per això, proposen aquest mercat ja que, segons han remarcat, aposten pels pagesos, els pescadors, la cuina tradicional mallorquina i els artesans.

Així, defensen que aquestes galeries es converteixin en un «punt de trobada» per als comerciants de Mallorca, els artesans, així com una «experiència única per als turistes».

Segons Salas, tenen clar que «les galeries no poden continuar tancades» i que volen donar presència als artesans en els mercats i fires i dins dels circuits turístics. «Que tenguin un lloc en unes galeries com aquestes és una bona opció», han opinat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Me encanta la primavera.
Es una auténtica incubadora de genialidades.
Valoració:-1menosmas
Per No interessava a qualcú, fa dervers d'un any
Si l'arreglàssin i el senyalitzàssin bé i al'entrada principal se vessin des- de La Rambla-Unió un bon lletrero i tendes il.luminades, enlloc d'un passadís que fa por, podria ser un bon centre comercial i una alternativa sobre tot els dies d'estiu quan fa tanta calor o quan plou.
Jo crec, que aquestes galeries han fracassat perque no s'ha posat interés en elles. A més, abans hi havia unes tendes d'articles de viatges, sabates, moda i fibs i tot joieria que estaven molt bé i amb uns preus molt bons. Però se va anar abandonant la infraestructura i els comerciants partiren cap a un altre barri.
Aquest espai se'n anat a fons, perque no ha interessat a ningú, no perque sigui dolent, que no ho és en absolut..
Valoració:4menosmas
Per pesadilla, fa dervers d'un any
Puede ser una buena idea.
No lo sé, pero cualquier cosa menos este disparate llevado a cabo por el peor alcalde de Palma en compañía de su fiel escudero.
Quisiera tener medio millón de votos para echarlos a gorrazos.
Arruix.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente