nubes dispersas
  • Màx: 18.89°
  • Mín: 8.69°
18°

Un màxim de 2 creuers i 6.000 passatgers al dia, la proposta de MÉS per Palma

MÉS per Palma continuarà treballant per a aconseguir un màxim de 2 creuers i 6.000 creueristes al dia. Així ho ha anunciat la formació ecosobiranista en el seu acte electoral al districte centre, celebrat aquest dimecres capvespre al Bar Flexas. Neus Truyol i Miquel Àngel Contreras han explicat les propostes electorals per a les barriades del centre de Palma així com l’aposta del partit per posar fre a la massificació turística, assegurar l’accés del veïnat a l’espai públic i mesures de suport al comerç local i de proximitat. A l’acte també hi ha assistit el cap de llista de MÉS per Mallorca al Parlament de les Illes Balears, Lluís Apesteguia, i el del Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, acompanyats de l’artista agroqueen Rosita Forsal.

Truyol ha assegurat que els ecosobiranistes «continuarem treballant per un major decreixement, per limitar el número de creuers a un màxim de 2 i 6.000 passatgers al dia i més sobirania per decidir sobre les portes d’entrada i sortida de casa nostra. Palma no pot ser un parc temàtic».

L’actual regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat ha explicat que MÉS per Palma també impulsarà mesures per a assegurar l’accés del veïnat a l’espai públic i ha volgut aprofitar la celebració a l’emblemàtic Bar Flexas per a explicar que MÉS per Palma continuarà fent feina a favor del comerç local i de proximitat, demanant, per exemple, a l’Estat, la limitació dels preus dels lloguers comercials.

Així mateix, la cap de llista de MÉS per Palma ha recordat l’aposta del partit ecosobiranista per la ciutat dels 15 minuts com a estratègia per a continuar transformant la ciutat i millorant i fent més fàcil la vida a les persones que hi viuen.

Una ciutat de 15 minuts que en el cas de les barriades del centre de Palma i segons Truyol es tradueix en «l’aposta de MÉS per Palma per defensar i protegint el dret a l’habitatge» com per exemple «posant entrebancs a fons voltors, fomentant la construcció pública i continuant defensant una llei d’habitatge a l’Estat que ens permeti limitar els preus dels lloguers o limitar la compra a no-residents».

Així com també amb altres propostes com: la transformació de la plaça Major en un nou centre de serveis i equipaments de referència a per a veïnades i veïnats, amb la conversió de la plaça Quadrado amb un espai verd mitjançant un procés participatiu. La remodelació de les avingudes amb la integració del tramvia i d’un carril bici conformant un corredor verd, la rehabilitació Can Serra per a fer-hi un equipament comercial, la remodelació de Ses Voltes o la reforma de la plaça del Bisbe Berenguer de Palou, donant-li continuïtat fins a l’Aina Moll, per a conformar un ampli entorn escolar segur i crear amplis espais d’ombra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa dervers d'un any
8 anys en el Pacte i més cagades, impossible! 👏👏👏 Rosita Fortor, nova secretària general de MÉS...
Valoració:1menosmas
Per Un, fa dervers d'un any
8 anys a l'Ajuntament i ara venen amb això del límit a 2 creuers, que ja proposà la Crida per Palma a les darreres municipals.

No s'ho creu ningú.
Valoració:1menosmas
Per Prou, fa dervers d'un any
Jo propòs 0 creuers, vist que contaminen l’aigua i la mar i omplen de gent els carrers i no crec que compensin els prerjudicis als pocs doblers que deixen.
La salut és més important que els doblers. O no?
Valoració:5menosmas
Per ¿?, fa dervers d'un any
¿Qué significa la palabra "Agroqueen"?.
Gracias.
Valoració:0menosmas
Per Més proposa, fa dervers d'un any
Ara que acaba la segona legislatura de retrocés, Més per Malloca disposa a l'espera que el PSOE prengui les decisions pertinents. Com sempre.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente