muy nuboso
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
13°

El candidat del PP a la batlia de Sencelles iguala la celebració del Ramadà amb les execucions del règim iranià

211973

Nova mostra de xenofòbia d'un dirigent del PP. El regidor i candidat del PP a la batlia de Sencelles, Toni Ferragut, ha desfermat la polèmica a les xarxes amb una piulada plena d'odi i manipulació.

Ferragut va publicar una foto de la celebració de l'inici del Ramadà a Palma, al costat d'una imatge de cinc iranians penjats, executats pel règim dictatorial del país asiàtic. Per arrodonir-ho, Ferragut hi apuntava «són els seus costums i s'han de respectar, no?Ajuntament de Palma».

La piulada del dirigent conservador ha generat tanta polèmica que Ferragut ha optat per tancar l'accés al seu compte.

Entre les reaccions al posicionament xenòfob de l'aspirant a Batle de Sencelles ha destacat la del Coordinador de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia que s'ha dirigit a la presidenta del PP a les Balears:

«El vostre regidor i candidat a la batlia a Sencelles diu això respecte a la comunitat musulmana de les Illes Balears. Ho compartiu? El mantendreu?»

Entre els que han donat suport al missatge xenòfob hi ha destacats militants del PP a Sineu i Artà, així com el batle de Selva, Joan Rotger.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Cucarell, fa dervers d'un any
Per Barrufet: Les religions son humanes. És la pròpia condició humana qui les crea. Altra cosa és l'ús o manipulació que uns en fan contra uns altres.
Valoració:2menosmas
Per indignat, fa dervers d'un any
@Aquest senyor té raó
El teu comentari vessa una mica de xenofòbia i d'un poc d'incoherència. Del mateix nivell que el regidor.
"A mi no me preocupen les altres religions"... Pot anar acompanyat de: "Jo no som homòfob", "Jo no som masclista"...
La religió catòlica va dissenyar la Santa Inquisició, va beneir el franquisme...
Els budistes japonesos varen perseguir el cristians...
Hi ha hagut enfrontament entre catòlics i protestants més fomentat en idees polítiques que no religioses...

Dir que només l'Islam el dissenyen governants poderosos... mostra, a part de curtor, xenofòbia.
Valoració:5menosmas
Per barrufet, fa dervers d'un any
Les religións, (unas més c´àltres) sempre han sigut l´engany i la mengada de coco més gran que ha patit la humanitat,....¿quant se n´adonaránt que no existeix cap deu o divinitat que vetlli per nosaltres?,....si fos aixì no passaríen les desgracias que pateix el esser humá desde fa segles (guerras, epidemias, violacións, etc, etc).
Com molt be diu el fisic Stephen Hawking quant es va produir la gran explosió (el Big Bang), de Deu no ni había ni un,...per tant tenint en compte que varen passar millóns i millóns d´anys fins que es va produir el primer atisbe de vida molecular en el nostre planeta que algú nos digui ¿quant i com es varen crear els Deus o Divinitats que nos han impossat?,....(i el més trist,.... que nosaltres nos lo hem cregut).
Valoració:10menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Les religions més importants son sectàries i excloents i fomenten la supremacia dels homes. Cap religió s'ha de finançar amb doblers públics i menys ensenyar a les escoles en horaris lectius. No es pot defensar la religió cristiana argumentant que les altres han comés més crueltats i genocidis, totes han viscut moments històrics d'expansió avassallant altres pobles, altres religions i altres creences i precisament la religió cristiana ha sigut campiona durant molts de segles.
Valoració:9menosmas
Per Aquest senyor té raó, fa dervers d'un any
A veure: Pot ser que el PP no convengui, però el que diu aquest senyor té una part important de veritat.
Perquè hem de consentir que s'ensenyi
I l'Islam a les escoles pagant- ho noltros dels nostros impostos? O que se practiquin els seus rituals i que la Hisenda espanyola mantengui aquesta religió amb els nostres doblers, si noltros per exemple, quan viatjam a Turquia, si volem visitar Santa Sofia no ens deixaran entrar, perque malgrat fos una església cristiana, Erdogan ha prohibit que la trepitgem els que no som musulmans, i que també hagi prohibit fer esglésies cristianes? I totes les matances de cristians, budistes, hinduistes, ateus que duen a terne en nom d'Alà? I els atemptats que comet la Jihad?
En altres aspectes, pot ser que els peperos vagin equivocats, però en aquest jo, que estic a l'altre pol ideològic, li don tota la raó.
No és xenofòbia, és defensa pròpia i si no els posam límits, acabarem que tots haurem d'acatar els seus manaments.
A mi no me preocupen les altres religions,fins i tot crec que és una diversitat que dóna color. Però la religió musulmana és diferent, perque està dissenyada per governants poderosos, per fer- se seu tot el món.
Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente