cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

La poca vergonya d'Alícia Homs

L'eurodiputada del PSIB-PSOE Alícia Homs va intentar impedir primer que convidassin i posteriorment que deixassin entrar l'artista mallorquí exiliat, Josep Miquel Arenas, Valtònyc, a una exposició sobre la lluita pels drets de les dones de neteja dels hotels de les Balears, conegudes com 'les Kellys', que es feia a una sala del Parlament europeu.

Com que no va aconseguir ni una cosa ni l'altra, Alícia Homs va demanar que Arenas fos expulsat de la sala, va pressionar l'artista, autora de l'exposició, Laura Marte i no va deixar que començàs l'acte fins que Arenas no hagués partit.

No és la primera vegada que Homs fa la feina bruta de l'espanyolisme més intolerant i excloent.

El novembre de 2019, a Ljubljana, la capital d’Eslovènia, s’hi va fer el congrés de les joventuts socialdemòcrates. A l’acte, hi havien convidat el conseller d’Afers Exteriors de la Generalitat de Catalunya, Alfred Bosch.

La direcció del Fòrum Jove (presidida per Andrej Omerzel), nom que rep l’organització juvenil del partit va dimitir en ple com a protesta per les pressions rebudes per l'eurodiputada Alícia Homs a qui va acusar d'intimidar els convidats al congrés: «Quan varem anunciar que el conseller Bosch hi parlaria i que debatríem sobre la situació a Catalunya, la presidenta actual de les joventuts socialistes europees, l’eurodiputada mallorquina Alícia Homs, va començar una campanya d’intimidació a totes les organitzacions d’altres països convidades al nostre congrés, exigint-los que no hi participassin».

Professional de la política i formes d'aprenent de mafiosa

Alícia Homs Ginel (Palma, 15 d'octubre de 1993) és una política del Partit Socialista de les Illes Balears (PSIB-PSOE), a qui no se li coneix cap més ofici o benefici del de viure de la política des de ben jove. De fet, l'apartat del seu currículum a la web del Parlament Europeu és buit.

Va treballar com a assessora tècnica de la Conselleria de Treball del Govern. El 2019 va concórrer com a número 17 de la llista del PSOE a les eleccions al Parlament Europeu de 2019 i va resultar elegida eurodiputada.

Amb les seves formes d'aprenent de mafiosa, la seva poca vergonya, la seva obediència cega als de 'dalt' i la seva disposició a trepitjar els de baix, s'ha llaurat un present i un futur prometedor en el món de la política professional.

Com a eurodiputada forma part de la Comissió d'Indústria, Investigació i Energia i de la comissió, ara mateix sota sospita, Mixta UE-Marroc.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
I en Ricardo García Damborenea
Valoració:2menosmas
Per Pere Mateu, fa dervers d'un any
Res de nou sota el sol, foresterum a dojo...
Valoració:6menosmas
Per Joan Miró Font, fa dervers d'un any
En es País Basc hi ha es cas de na Rosa Díez, que sent encara militant en el PSOE demostrava estar situada molt a prop de s’extrema dreta
Valoració:11menosmas
Per Escampar, fa dervers d'un any
Més per Mallorca ja fa estona que hauria d'haver sortit del govern presidit pel PSOE. És una vergonya, certament, que amb tot el que passa el PSOE pugui fer i desfer sense cap cost. Tot el contrari, guanyarà vot útil perquè la gent veu que els partits que li donen suport són inútils.
Valoració:6menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Fiu Fiu: Al fugitiu campechano li donem molt i molt més que aigua.
Valoració:11menosmas
Per Eeeeeggpaña = intolerància, fa dervers d'un any
Si això són els valors que tenen premi, a la política de aquest país i la seua " democràcia i els drets fonamentals" i aquests són els "PROGRES" el futur d'esquerra, que Déu ens agafi confessats, i no tenc res de beato.
No pots parlar al Parlament, no pots votar, no pots expresar les teues idees, perquè "ets" un terrorista delinqüent, ras i clar, a la merda aquest país..
Valoració:19menosmas
Per Catalunya insular, fa dervers d'un any
Una altra botiflera i lacai d'Espanya.
Valoració:23menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
I a sobre és mallorquina, per ofendre i donar- nos mals reputació a tots els mallorquins.
També noltros l'hauríem d'expulsar a ella, encara que només fos de forma simbòlica, del " Registre de fills de Mallorca".
Els que voten PSOE ho haurien de tenir en compte, si a les eleccions tornen presentar a aquesta persona a qualque institució, per no donar- los el seu vot, perque no en és digna.
Valoració:38menosmas
Per Fiu Fiu, fa dervers d'un any
Ben fet, amb fugitius ni aigua
Valoració:-46menosmas
Per Carme, fa dervers d'un any
Carai, sembla de l'extrema dreta.
Valoració:38menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente