algo de nubes
  • Màx: 16.43°
  • Mín: 7.61°
16°

MÉS es compromet a enfortir la lluita contra la pobresa

MÉS per Mallorca s'ha compromès a reforçar la lluita contra la pobresa durant la pròxima legislatura. Ho ha fet en una reunió mantinguda amb representants de EAPN-Illes Balears, als qui la formació ha presentat el seu programa electoral sobre serveis socials.

Han assistit a la trobada, per part del partit polític, la consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, la candidata de MÉS-Estimam Palma a l'alcaldia de la ciutat, Neus Truyol, i la portaveu de MÉS per Mallorca i candidata al Parlament, Marta Carrió. Des de la formació han apuntat que, si aconsegueixen el suport de la ciutadania en les eleccions del pròxim 28 de maig, durant la pròxima legislatura perfeccionaran el sistema de garantia d'ingressos per a donar cobertura a les necessitats bàsiques.

En aquest sentit, des de MÉS han anunciat que el seu programa electoral per a la legislatura 2023-2027 inclourà la proposta d'incorporar nous complements en les ajudes socials, com per exemple el d'habitatge, i, a més, es reforçaran perfils com les famílies monoparentals femenines.

Per part seva, els representants de la EAPN-Illes Balears (Xarxa per la Inclusió Social) han traslladat a MÉS per Mallorca, durant la reunió, una bateria de propostes que seran estudiades per la formació econacionalista per a incorporar-les al seu programa electoral.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Siurell, fa dervers d'un any
Quina pudor a demagògia barata que fan alguns comentaris avui...
Valoració:0menosmas
Per dais asco, fa dervers d'un any
La mejor manera de "enfortir" para esta tropa, es que ellos tengan un sueldo anual de 80, 90 o 100 mil euros.
Llavors ja em parlarem.
Valoració:0menosmas
Per Sr, fa dervers d'un any
paraules buides
Valoració:1menosmas
Per sestaloko, fa dervers d'un any
És sospitós que un lobby de treballadors socials com MÉS pagui a organitzacions les quals ells mateixos van a fer feinetes quan no els paga el govern. Segur que el tercer sector demana que es quedin alguns directors generals després de les eleccions.
Valoració:3menosmas
Per ???, fa dervers d'un any
Aquesta dona, na Santiago, ara fa vuit anys predicava que se retirava de la primera línia política. Després no ho va fer. Hagués anat millor perquè en el decurs d'aquests darrers vuit anys, els rics s'han fet més rics i els pobres més pobres. Fracàs total.
Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Acabar con las guerras.
Acabar con el hambre en el mundo y las injusticias.
Confusio fue uno de los que inventó la confusión.
Para llorar.
Xaume, a la clase.
Geografía era, no?.
O Historia?.
Nevermind.
Lo has intentado.
😂
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente