algo de nubes
  • Màx: 18.78°
  • Mín: 13.93°
18°

Esquerra Unida de Menorca se suma a la queixa per la denegació de l'homenatge al 'Noi del sucre'

Esquerra de Menorca se suma a les queixes per la denegació per part de La Mola de permetre l'acte de record i homenatge al Noi del Sucre, nom amb el que era conegut el líder sindicalista Salvador Seguí. L'entitat ho ha gestionat mitjançant el contacte amb Enrique Santiago, diputat de Unides Podem al Congrés de Diputats i Secretari General del PCE.

Fruit de les gestions realitzades per EM, el 8 de març, es va registrar a la Mesa del Congrés de Diputats una pregunta dirigida al Govern de lEstat, demanant quins eren els motius per denegar la sol·licitud de CGT i si el Govern pensava donar les instruccions pertinents per autoritzar lacte. Des dEM consideren «del tot inadmissible» que shagi denegat poder realitzar un homenatge a un sindicalista «que va ser assassinat pel terrorisme patronal i que va contribuir en la lluita per a millorar les condicions de vida de la classe treballadora».

El partit també recorda que el dret a estar sindicat és un dret fonamental reconegut en la Constitució en larticle 28, així com menciona als sindicats, en el títol preliminar, en el seu article 7. També així es va proclamar en la Declaració Universal dels Drets Humans de 1948. En virtut d'això, consideren «molt greu» la contestació que ha rebut la CGT i esperen que el Govern de lEstat faci «les gestions necessàries» per revertir la decisió i es pugui permetre la celebració dun acte dhomenatge a Salvador Seguí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@ I ens ho hem de creure?,

Lee tu comentario y después lee el mío.
Dime quién insulta a quién.
Eres muy aburrido.
Añoro a Tià y a Cucut.
Al menos tenían media frase.

PS: Corbatitas me agradeció las visitas. Y sé que Tolo también lo hace en las sombras. De nada.
Valoració:-3menosmas
Per I ens ho hem de creure?, fa dervers d'un any
Quin mentider! Com aquest diari pot felicitar a un individu que insulta, que amb les seves mala educació i poca gràcia, espanta als lectors i a la gent que escriu bé?
Perque és ben cert, que de cada vegada hi ha menys comentaristes, dels que dónen prestigi a les publicacions i que aporten idees interessants. I és perque aquesta poca seriositat d'admetre a gent destructiva els molesta molt.
I el multinik no just menteix com un possès, és ofensiu i groller, sinó que per acabar de rematar- ho, escriu malament, s'expressa de manera vulgar i a més ho fa en foraster.
El que és aquest trabucat és un mentider patològic.l la seva "parella artística" és igual, però encara amb més agressivitat i més mala llet, com ho demostra parlant de tirar salfumant i altres coses horribles, que només se li ocorreixrn a una ment greument malalta.
És una vergonya

Valoració:2menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@@ Bon gust

Hundir el digital?.
Más bien lo contrario.
De hecho, me han agradecido expresamente los comentarios gracias a los cuales aumentan las visitas.
Si no tienes capacidad de encajar críticas o eres incapaz de ignorar los comentarios que no te gustan, quizá el enfermo seas tú.
Cuídate, guapo.
Valoració:-4menosmas
Per @ Bon gust, fa dervers d'un any
Tu insulta, perque la violència
és la unica cosa que sabeu fer bé els ultres.
Cap persona normal faria el que feis voltros dos aquí. I supòs, que veniu aquí a emmerdar el digital per enfonsar- lo, perque deixi d'haver mitjàns de comunicació en Català..
Aneu al psiquiatra a que vos recepti qualque cosa, i deixeu de fer imbecilitats per aqui. Perque és preocupant, veure unes persones tan majors i tan estufades, portant- se com uns pobres al.lots pucers fent de vàndals, just perque no dónen la cara i se pensen que no els coneixen.
Estau ben malalts.
Valoració:4menosmas
Per Bon gust, fa dervers d'un any
Mal gust.- (Totalmente natural)
Claro que sabrías como solucionar lo que para ti, pobre diablo infeliz, es un problema.
Yo te lo digo, por si lo has olvidado.
Meter salfumant al ordenador del que no piensa como tú.
Metralleta Thopmson con cilindro a las manos del que no piensa como tu.
Y mejor meterlo en la trena hasta que te pida clemecia.
De cualquier manera, no tendrías problema alguno.
Que heu ets de betzol
Valoració:-4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@Carlos Vilalta

😂😂😂😂
Yo pensé lo mismo.
Y no es por la ropa, como dice un lumbreras por aquí abajo.
Son clavados.
Separados al nacer.
Tengo dudas sobre lo que lleva debajo de la ropa.
Podría ser una panza cervecera, un embarazo psicológico o una Thomson.
Valoració:-6menosmas
Per Mal gust, fa dervers d'un any
El que ha dit, l'excelentíssim i magnífic senyor Multinik Fa- nosa", és el mateix que si un digués que la senyora Marie Curie s'assemblava a na Mata Hari.
La gent d'una determinada època vesteix de manera semblant, però a aquesta "eminència" no se li ha ocorregut que als anys vint i trenta del passat segle, els homes, i també les dones, duien capell i vestien jaquetes americanes.
I com que la missió d'aquest poca solta és ofendre i fer una demostració de la seva pèssima educació, tot li val a aquest llepa- peus dels fatxes, per fer la pilota als seus amos i que si guanyen, li dónin una plaça de conseller de Mala Educació o de ministre de la Malaltia.
Si jo fos el director d'aquest diari tindria ben clar com solucionar aquest problema..
Valoració:5menosmas
Per Abans ens censuren a noltros que a aquests cafres, fa dervers d'un any
Els fatxes continuen ficant-se, per només dir dois i fer el ridícul.
I així pretenem triomfar?
Valoració:6menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
Parece Al Capone y su banda.
Valoració:-7menosmas
Per Garzon, fa dervers d'un any
Esquerra Unida té un ministre al Gobierno de Sanchez, Alberto Garzon. Segurament no hi pinta res, per això el PSOE fa i desfà. En fi, aquests tampoc no sortiran dels governs del PSOE si no els treuen a potades.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente