algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

El Pi demana que es pugui caçar «de manera tradicional» al Parc Natural de Llevant

211017

El Pi-Proposta per les Illes Balears creu que s’ha de tenir en compte el sector de la caça en l’ampliació del Parc Natural de Llevant per a «una millor gestió i conservació». «L’ampliació del Parc s’ha fet d’esquena al col·lectiu«, ha assegurat la portaveu al Consell de Mallorca, Xisca Mora.

La formació assenyala que els caçadors «varen allargar la mà a una regulació conjunta» i que «entenien perfectament que la normativa de protecció ha de prevaldre sobre la resta». «Però en cap cas es pot acceptar la imposició», remarca Mora.

Per això, El Pi demana «la revisió de l’ampliació i el canvi d’usos del Parc Natural de Llevant i incorporar les demandes del col·lectiu; mantenir la caça en els terrenys cinegètics d’aprofitament comú (sobretot les modalitats tradicionals); i mantenir els colls de Son Real perquè hi puguin caçar aquells que no tenen l’oportunitat d’accedir a un vedat privat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per T, fa dervers d'un any
Ni una papareta per PP PI i Vox
Visca la Cup Palma!
Valoració:3menosmas
Per Aquests no canviaràn mai,, fa dervers d'un any
Pràcticament ha desaparegut tota la nostra fauna, però enlloc de protegir les espècies animals, hi ha partits polítics que protegeixen als caçadors.
Valoració:5menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Molt malament. Subvencionar, animar o defensar la matança de la fauna salvatge, es un fet immoral i injust de les administracions públiques. Qui es vulgui entretenir que jugui al parxís, camini o passegi amb bicicleta, però mai anar a pegar tirs en els descampats o matar animals per diversió.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente