algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Alzamora demana al sector de la restauració de Mallorca que augmenti la presència de producte local en la seva gastronomia

El conseller de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local, Jaume Alzamora, ha demanat aquest dilluns, durant una vista a la sisena edició de la fira HORECA Balears Mallorca 2023, que els restaurants de Mallorca incrementin la presència de producte de proximitat en les seves cuines.

El conseller ha dit que la gastronomia mallorquina basada en el producte de proximitat «té un valor afegit, fomenta els vincles professionals entre els diferents sectors i, per tant, és una manera d'ajudar a sostenir el territori al mateix temps que es genera riquesa compartida».

Alzamora ha recordat que incrementant el consum sostenible i de quilòmetre zero es fomenta el sector agrícola, ramader i pesquer. «La connexió entre el sector primari i els sectors comercials de restauració és fonamental per a guanyar competitivitat i al mateix temps aconseguir la conservació dels paisatges agraris, a més de lluitar contra l'abandó del camp», ha conclòs el conseller.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.