algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 13°
16°

L'STEI Intersindical engega una enquesta a la seva afiliació per les negociacions del nou acord d'ensenyament públic

209805

L’STEI Intersindical ha llançat aquest dilluns una enquesta dirigida a la seva afiliació per valorar quins són els punts més importants per a la negociació del proper acord de millora.

A l’enquesta hi plantegen qüestions com la rebaixa de les ràtios, la carrera professional, la reducció de l’horari lectiu a totes les etapes educatives, la minva de la burocràcia i l’actualització dels permisos, entre d’altres.

El sindicat ha explicat que l’enquesta inclou també un apartat «en què es demana a l’afiliació quines accions està disposada a fer per a forçar la Conselleria a negociar el nou acord, que el conseller va anunciar a la Mesa Sectorial el novembre de 2018. El ventall d’opcions d’aquestes accions va des de fer concentracions, aturades i la possibilitat de la vaga».

L’STEI ha recordat que des del passat 18 de novembre, en què hi va haver la darrera mesa tècnica sobre l’acord de millora, no hi ha hagut cap altra mesa ni s’ha presentat cap altre esborrany, i denuncia que el col·lectiu de professorat de l’ensenyament públic no pot esperar més i que «cal negociar l’acord de millora ja».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.