algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Ara Més desmenteix la participació dels seus partits en el projecte Sumar de Yolanda Díaz

Ara Més, la federació que aglutina els partits MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa, ha desmentit aquest dilluns la seva participació en el projecte Sumar, liderat per l'actual ministra espanyola de Treball i Economia Social, Yolanda Díaz.

A través d'una nota de premsa, els partits han aclarit que al contrari del que han anunciat «diversos mitjans de comunicació digitals d'àmbit estatal» en els últims dies, no és el seu objectiu «en cap cas, participar en operacions d'àmbit estatal».

La federació ha aprofitat per reiterar la seva intenció de presentar-se a les eleccions estatals per la circumscripció de les Illes Balears, «amb una llista plenament ecosobiranista» i per aquest motiu ha sol·licitat que es rectifiquin totes les informacions errònies que han estat publicades recentment sobre aquest assumpte.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Tal vegada aniria bé, fa dervers d'un any
Tanmateix per no treure ni un diputat, perque la gent de les Balears és com és, si se presentàssin amb Sumar i aquests féssin govern amb PSOE, almenys tindriem qualcú nostro al Congrés, o al Senat o a qualque càrrec ministerial que faria qualque cosa bona per a noltros.
O això, o juntar- se tots els nacionalistes i remar plegats. Perque MÉS tot solo o just amb ERM, no dónen per a res.Fa ràbia que la gent sigui tan curta políticament i que s'estimi més partits forasters que propis, però és el que hi ha. I hem de jugar el millor possible amb les cartes que tenim
Valoració:-1menosmas
Per fatwai, fa dervers d'un any
Potser com a partit no. Però molts personatges de Més que ocupen càrrecs al goib ja han anat a demanar feina als vells d'esquerra unida. Vejam si els fiquen a Sumar.
Valoració:-1menosmas
Per I què?, fa dervers d'un any
Vols que et digui, Mariano. Tanmateix després de les eleccions sempre pacten a favor de l'autonomisme permès pel règim monàrquic. Ni uns ni altres tenen cap full de ruta que vagi més enllà.
Valoració:-1menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
Els electors de les Illes Balears ja haurien de sabre que no convé votar partits sucursalistes. Tanmateix sempre miren cap allò que més convé a l'estat. No faig queixa de Sumar, tot i que implica dividir a l'esquerra i ja hi està molt dividida. Ara bé, a les Balears, i si tens una mínima sensibilitat socialista, toca votar a Més. I no soc militant ni simpatitzant d'aquest partit, però és l'única opció socialista no sucursalista. Que l'esquerra catalana anàs unida a unes eleccions ja seria demanar massa, com Més, ERC, CUP, etc, i encapçalès una única candidatura socialista per a tots els Països Catalans.
Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
Me sembla una bona decisió. Però cal cuidar les bones relacions amb totes les forces democràtiques del estat espanyol que reconeixen el dret de tots els pobles a l'autodeterminació. El poder del estat espanyol és enorme i ens calen totes les aliances possibles per contrarestar la força de les multinacionals, els fons voltors, la banca i les dretes espanyolistes. Hem d’evitar que l’estat espanyol ens continuï impedint legislar sobiranament, bloquejant totes les lleis del Parlament Balear que no els agraden i això ho aconseguirem construint un bon teixit d’aliances amb totes les forces democràtiques.
Valoració:2menosmas
Per Josep Miquel Prieto, fa dervers d'un any
No se on ha sortit aquest desbaratat. Mai de la vida MÉS ha dit res d'anar amb SUMAR a les generals.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente