nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.93°

Melià: «El Govern fa el mateix discurs que el PP i Vox en matèria lingüística»

El portaveu d'El Pi, Josep Melià, ha centrat la seva intervenció aquest dilluns en l'exempció del requisit de català en el procés d'estabilització del personal sanitari. Melià ha recordat que durant els anys on la presidenta era cap de l’oposició reivindicava que els professionals de l’administració pública havien d’acreditar el coneixement de la llengua catalana i, que, per tant, havia de ser un requisit. «El Govern està fent el mateix discurs que el PP i Vox en matèria lingüística», ha sentenciat.

Melià ha assegurat que el Govern no pot fer cas omís a la normativa i no pot ignorar la defensa i promoció de la llengua pròpia, que és una obligació del Govern.

Amb tot, el portaveu ha assegurat que El Pi continuarà demanant l’estimació del recurs de l’Obra Cultural Balear (OCB), que es refacin les bases del procés d’estabilització i que el coneixement de la llengua catalana per al personal de l’IB-Salut sigui un requisit. «El Govern ha reculat, ha ignorat, ha menyspreat la llengua pròpia i això és inacceptable», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Joan de Palma, fa dervers d'un any
Aquest UMeliá no es creu ni ell maitex.Pero els vots son el mes important.Despres ja vorem!!
Valoració:0menosmas
Per Un, fa dervers d'un any
Així és!, tota la raó . Els fets ho demostren
Valoració:1menosmas
Per xisca, fa dervers d'un any
I tots ells posen excuses per no millorar la sanitat pública.
Valoració:7menosmas
Per xisco, fa dervers d'un any
Saaaaaaantooooooo Dioooooooooossssssssss!!!!!!!! Ahora resulta que Psoe, Podemos y Mes son fascistas como PP y Vox!!!!!!!!
Valoració:-3menosmas
Per Estam ben arreglats, fa dervers d'un any
Si és així com diu Melià, com és que Més i Podemos continuen donant suport al PSOE? A més a més, el PSOE defensa el sistema capitalista, igual que el PP? En Melià no diu res d'aquest tema.
Si és així, si el PSOE és un partit que no qüestiona el capitalisme, com és que Més i Podemos que diuen que són d'esquerres, li donen suport any rere any?
Valoració:5menosmas
Per Inca, fa dervers d'un any
Una llàstima que UM, ups no, el PI faci exactament el mateix quan se tracta d'exigir el català i defensar els drets ciutadans davant d'hotelers i el sector econòmic en general.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente