muy nuboso
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

El PSIB considera una «deslleialtat» que es convoqui el Consell de la Llengua Catalana sense fer-ho la presidenta

La portaveu del Grup Parlamentari Socialista, Pilar Costa, ha considerat una «deslleialtat» que es convoqui el Consell Social de la Llengua Catalana sense que ho faci la presidenta del Govern, Francina Armengol, que el presideix.

Així ho ha indicat aquest dimecres en roda de premsa, alhora que ha assenyalat que no té «cap novetat» de MÉS per Mallorca respecte a les decisions que puguin prendre per l'exoneració del català per als professionals sanitaris i han subratllat que «sempre estan oberts al diàleg».

Costa ha remarcat que no es tracta de la primera discrepància, però «sempre s'ha solucionat amb diàleg». A més, ha assegurat que des del PSIB són «respectuosos» amb el funcionament del Consell Social de la Llengua Catalana, que «depèn del Govern i qui el presideix és la presidenta del Govern».

Cal recordar que l'Obra Cultural Balear (OCB) considera que aquests moments és «indispensable i urgent» que el Consell Social de la Llengua Catalana es pugui pronunciar sobre les mesures de retallada de drets a la Sanitat i d’aquí la necessitat d’aquesta convocatòria extraordinària del seu Ple. A més, vuit membres del Consell Social de la Llengua Catalana han enviat una carta a Armengol perquè corregesqui el «despropòsit» de no acreditar el coneixement de català a la Sanitat.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Una altra, fa dervers d'un any
La sra Armengol duu massa temps en el poder i li passa el mateix que a molts directors i directores d'institut: es pensen que el 'xiringuito' és seu.
I és que instal•lar-se tant de temps en el càrrec no és sa, acaben per convertir-se en cacics.
Valoració:8menosmas
Per el mon al reves, fa dervers d'un any
DELLEIALTAT!?
DEslleialtat la seva! d'enganyar els seus socis de Govern
Valoració:8menosmas
Per S'ase va dir orellut a n'és porc, fa dervers d'un any
El PSOE si que és deslleial!
I una senyora, que quan un foraster maleducat la escridassa quan fa un discurs, només perque parla en Català , però ella enlloc de no fer- li cas o tallar- lo, l'obeeix i se passa al Castellà, o que als seus posts, els feixistes espanyolistes se mengen a insults als mallorquins, però ella no fa res perque se comportin com cal, no és la persona adequada per convocar el Consell de la llengua catalana.
La llengua catalana no és patrimoni del PSOE, sinó de tots els catalanoparlants: De Salses a Guardamar, de Fraga a Maó i de l'Alguer.
Valoració:11menosmas
Per Ja està bé, fa dervers d'un any
Idò que ho faci ella.
Ja està bé de prendre'ns el pel als mallorquins.
No la tornaré votar, com no corregeixi aquest tema
Valoració:17menosmas
Per És una vergonya, fa dervers d'un any
Hem passat, en dotze anys, de denunciar la moratòria del requisit del català a la sanitat pública a haver d'acceptar-la amb resignació, tal com ara fan els de Més i Podemos. Una moratòria de dos anys que mai no hem sabut si s'allarga o si ha servit per res de bo. Aquest pacte de retrocés ha servit per valencianitzar les Illes. Una vergonya.
Valoració:17menosmas
Per Guillem, fa dervers d'un any
El que realment es una deslleialtat, es retallar un dret dels usuaris de la Sanitat Pública com ha fet el PSOE i no haver-ho consensuat amb els socis de govern.
Valoració:18menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
no, la deslleialtat és marginar la llengua pròpia i fer de menys les entitats que formen part d'aquest consell. La presidenta Armenguzà no pot fer això.
Valoració:18menosmas
Per Mercè, fa dervers d'un any
I que ella es negui a convocar-lo, què és?
Valoració:19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente