algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
15°

Marga Prohens: «El PSIB fa amb el requisit de català a la Sanitat el mateix que farà el PP quan governi»

El coordinador general del Partit Popular a nivell estatal, Elías Bendodo, ha presidit aquest dimarts, juntament amb la presidenta de la seva sucursal a les Balears, Marga Prohens, la Junta Directiva Regional i el Comitè Executiu autonòmic que s'ha celebrat a Palma.

Bendodo ha assegurat que el PP ha trobat en Marga Prohens «la líder que cercava» i les Balears han trobat «la presidenta que necessita aquesta comunitat». A més, ha assenyalat que Prohens té «projecte, idees clares i equip, sap on vol arribar i dur aquesta comunitat que sens dubte està sofrint el socialisme».

Prohens sobre l’exempció del català en el procés d'estabilització al sector sanitari

La presidenta del PP a les Balears s'ha pronunciat sobre el requisit del català a la Sanitat i ha volgut deixar clar que el PP i el PSIB fan el mateix amb la diferència que el PSIB ho fa d'amagat: «El Partit Socialista fa el que diu el Partit Popular que farà quan governi però per la porta de darrere i amb la boca petita». «I els altres -MÉS per Mallorca- protesten també amb la boca petita i fan mitges amenaces. Tot un espectacle», ha apuntat.

Prohens ha assenyalat que consideren el requisit lingüístic «un element dissuasiu en una comunitat en la qual falten molts professionals i que tenim molts problemes afegits com la insularitat, l'habitatge o el cost de la vida. Per això, ha insistit que el PP «eliminarem aquesta barrera i posarem solucions a les altres per a captar sanitaris», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Quina novetat!, fa dervers d'un any
Ja ho sabem. Per això mateix no
votarem a cap d'aquests dos partits.
Valoració:3menosmas
Per Rosa, fa dervers d'un any
Ens estan prenent el pèl.
Valoració:3menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
La meva propera votació és per a la Cup Palma.
Valoració:2menosmas
Per Biel, fa dervers d'un any
Com a pacient dels centres sanitaris, mai faré sevir el castellà. És el meu dret poder exepressar-me en català i així ho seguiré fent. Si així ho volen els governants, faré que els sanitaris incompetents en la llengua de Mallorca passin una mala estona quan m'atenguin.
Valoració:2menosmas
Per antifa, fa dervers d'un any
Ja fa temps que es va dir que el més semblant a un fatxa de dretes és un fatxa d'esquerra.
A les Illes s'està demostrant que això és ver.





Valoració:3menosmas
Per Sabater, fa dervers d'un any
no hase faltadisir nada más
Valoració:6menosmas
Per Ah, ah, ah, fa dervers d'un any
El PSIB i els aliats del PSIB, Més i Podem que ho permeten perquè no tenen altre projecte que el d'anar a remolc del PSIB. La directora general de política lingüística i els responsables de proposar-la per al càrrec, ja han dimitit?
Valoració:13menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente