algo de nubes
  • Màx: 20.15°
  • Mín: 13.93°
19°

El Pi, en contra de la limitació dels preus del lloguer

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Josep Melià, ha comparegut en roda de premsa on ha explicat perquè són contraris a la limitació dels preus del lloguer.

Melià s’ha mostrat sorprès per la «fe» que el Govern ha posat en aquesta mesura que «depèn de l’aprovació d’una llei estatal».

El portaveu ha remarcat que «l’únic que farà és que es posin manco habitatges en el mercat». «El que han de fer els poders públics és donar garanties als propietaris perquè en cas d’impagament es pugui recuperar ràpidament el pis i perquè no pugui existir l’ocupació il·legal que és una xacra que els governs d’esquerres no volen abordar».

A la roda de premsa també ha denunciat «l’endarreriment flagrant» de Recursos Hídrics que compta amb més de 4.000 expedients sense resoldre. «No pot ser que un servei públic sigui tan deficient. Les Illes Balears necessiten serveis públics de primera. No podem estar tres, quatre o cincs anys per donar una autorització o realitzar un informe perquè un projecte es pugui dur a terme», ha criticat Melià.

Així mateix, el portaveu ha anunciat que la formació ha registrat una sol·licitud de compareixença urgent de la directora general de Recursos Hídrics i del conseller de Medi Ambient perquè donin explicacions sobre el «col·lapse» en les tramitacions en aquesta matèria.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep república, fa dervers d'un any
La meva papareta és per ERC
Valoració:4menosmas
Per xelor, fa dervers d'un any
Tomeu:
Se puede decir más alto, pero no más claro. Lo has bordado.
Mientras no haya una ley equitativa que beneficie a ambas partes (evidentemente muy difícil de contentar a todos), la vivienda tanto en compra como en alquiler será un problema gordo para miles de familias.
Para los que nos gobiernan, pongamos que hablo de Podemos, todos los propietarios son gente mala y sin escrúpulos. Así no se va a ningún sitio.
Valoració:-5menosmas
Per A treballar Pi, fa dervers d'un any
Què ara s'apropen les eleccions !
Valoració:9menosmas
Per Joan de Palma, fa dervers d'un any
Quantes viviendas tens,Melia??
Quinas ideas politicas tens,Melia??
Valoració:10menosmas
Per Tomeu, fa dervers d'un any
Els propietaris veuen com els ocupen les cases, els llogaters es passen dos anys sense pagar o quan recuperen les propietats estan destrossades. Per això es disparen els preus. Si es limita el preu la gent s’estimarà més vendre la casa o tenir-la tancada. La solució és fer una llei justa que beneficïi per igual a propietaris i llogaters.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente