algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
13°

Armengol reitera que la limitació de compra d'habitatges a no residents «és un tema que depèn exclusivament de la Unió Europea»

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha ressaltat aquest dilluns, després del Consell de Govern, que en matèria d'habitatge la limitació de compra a no residents «és un tema que depèn exclusivament de la Unió Europea».

Armengol ha reconegut que l'habitatge «és un dels temes més importants que tenim com a societat i té un efecte molt gros en la població», fet que el fa molt complex. També ha aprofitat per valorar positivament les mesures que s'han pres des de l'executiu per regular-lo i ha reconegut que «hi ha una gran oportunitat amb la Llei d'Habitatge estatal» i que espera que, una vegada aprovada, aporti eines «per incidir més com a comunitat autònoma en polítiques d'habitatge».

Pel que fa a la qüestió de l'accés als no residents, la presidenta ha reiterat que «és un tema de la UE» però què estan fent feina perquè, a llarg termini, la política europea tengui en compte «les singularitats d'un territori com el nostre, que és petit, insular i molt poblat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any
Idò cal fer-hi feina. És això que l´espanta Sra. Armengol?
Idò hagués triat bon ofici!
Valoració:2menosmas
Per Joan M. Gelabert, fa dervers d'un any
Ostres, ara resulta que Finlàndia, Malta o Holanda no són Europa!
Valoració:4menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
No és veritat. Es l'Estat Espanyol qui ha de promoure aquesta iniciativa i evidentment no ho farà. ells volen sucar la taronja fins el final.
Valoració:8menosmas
Per Miquek, fa dervers d'un any
Bon dia. Jo li suggeriria quebmirasbels casos de Malta. I Valònia a belgica per exemple . Crec que vom tancar in debat que la incomoda
Valoració:8menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
Aixo vol dir que no fan contes fer res.
Que segueixi sa festa.
Valoració:9menosmas
Per Potser sí, fa dervers d'un any
Pilatos?
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
Parece que el tal Yllanes iba un poquitín desencaminado.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente