algo de nubes
  • Màx: 18.83°
  • Mín: 9.02°
18°

El PSIB-PSOE de Manacor fa clientelisme amb les ajudes del Govern pel lloguer

El PSIB-PSOE de Manacor sembla abonar-se a pràctiques que fa uns anys realitzaven el Partit Popular i Unió Mallorquina.

Aquests dies s'ha parlat en els mitjans de comunicació i al Parlament del fet que per poder accedir als ajuts socials del Govern és necessari fer un complicat i llarg tràmit que, en la majoria d'ocasions, només es pot fer via telemàtica.

Un procés telemàtic que requereix disposar (i saber fer funcionar) de DNI electrònic i clau permanent o certificat digital.

El PSIB-PSOE de Manacor hi ha vist una oportunitat de 'negoci' i ofereix ajuda als ciutadans, això sí, els fa passar per la seu de l’agrupació socialista de Manacor (plaça Joan March, 10) i els recorda que hi han de dur «DNI electrònic, certificat digital o Cl@ve PIN».

La crida del PSIB-PSOE de Manacor diu això: «Ja són aquí les ajudes al lloguer 2022! Si tens dificultats amb el tràmit telemàtic, t’ajudam. Horari d’atenció al públic els dilluns 21 i 28 de novembre, i 5 i 12 de desembre a la seu de l’agrupació socialista de Manacor (plaça Joan March, 10) de les 17h a les 20h. Més informació i concertació de cites al correu electrònic jsdemanacor@gmail.com. Consulta els requisits al web www.ajudeslloguer.caib.es. IMPORTANT: necessitaràs disposar del DNI electrònic, certificat digital o Cl@ve PIN.»

A més a més, es dona la circumstància que Núria Hinojosa, la líder del PSOE de Manacor és actualment la regidora d'habitatge del consistori manacorí.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sant Francesc, fa dervers d'un any
En canvi, el Psoe de Formentera no dóna ni un cop de mà. No sols no presten cap mena d'ajuda, sinó que fa tres mesos que haurien d'haver obert una publicitada "oficina de l'habitatge" que, de moment, és pura fantasia.

Entre poc i massa!
Valoració:1menosmas
Per llirista, fa dervers d'un any
el caciquisme de sempre
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente