cielo claro
  • Màx: 21.74°
  • Mín: 13.54°
21°

Alzamora: «El problema de l'habitatge no es pot resoldre minvant la dignitat de les persones i disfressar-ho amb l'eufemisme 'coliving'»

El secretari general de MÉS per Mallorca i candidat al Consell de Mallorca, Jaume Alzamora, ha considerat aquest dimecres que el coliving és una modalitat que «converteix l'habitatge en un bé precari».

En un missatge al compte de Twitter el també conseller insular de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local ha rebutjat la proposta de regular l'allotjament amb espais comuns.

Segons ha dit, l'habitatge és «un problema estructural que no es pot resoldre minvant la dignitat de les persones i disfressar-ho amb un eufemisme», en referència al terme de moda coliving.

Alzamora ha remarcat això en resposta a una notícia de Diario de Mallorca que explica que agents immobiliaris de Mallorca demanen la construcció de minipisos amb espais compartits per a llogar-los als treballadors de temporada.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per un Joan de tants, fa dervers d'un any
La primera vegada que sent aquesta paraula però:
Crec que el coliving es acceptable quan es tracta d'un grup, diguem-ne, d'estudiants que lloguen un pis i el comparteixen.
Però no es acceptable quan es fan edificis amb espais per viure comunitaris, comp poden ser banys, cuines, sales d'estar, i una habitació privada per familia. Que es al que s'arribaria si es permatés.
Els espais comunitaris son, entrades, passadissos, sales de coptadors. etc.
Crec que el Sr. Alzamora ha estat molt sensat amb el que ha dit.
Valoració:0menosmas
Per Villa Pells, fa dervers d'un any
Aquest es el que ha deixat fer xalets Il·legals a totes les casetes de la part forana. La pròxima serà fer blocs de pisos a la Serra. Pitjor que el PP.
Valoració:2menosmas
Per Coses grosses, fa dervers d'un any
Amb aquest candidat de Més propulsat cap a la campanya electoral, veurem coses grosses, no ho dubteu. Superarà la inefable Busquets que va arribar a ser ni més ni manco consellera de turisme efimerament, gràcies a Déu segons el parer de Francina Armengol.
Valoració:2menosmas
Per coliving, fa dervers d'un any
"Eufemisme coliving".
¡Otras, Pedrín!. Y servidor sin enterarse de nada. Esto de "coliving" debe ser alguna de estas palabras catalanas, más bien palabros, que uno pese a su buena voluntad no conoce.
Una cosa más que ahora sabemos.
Valoració:-5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente