algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

El PSIB i MÉS demanen al PP que doni suport a la professora assetjada i no participi en «el joc brut» de l'extrema dreta

El diputat de MÉS per Mallorca Joan Mas ha assenyalat aquest dilluns que la polèmica de La Salle «no hauria d'haver sortit del centre educatiu» i ha lamentat que «quan l'extrema dreta entra al debat, s'embruta».

«Assetgen i amenacen de mort una professora que complia el reglament. És el 'modus operandi' de l'extrema dreta de tota la vida. La Falange ja ho feia», ha afegit el diputat ecosobiranista, que ha demanat al PP Balears que es posi del costat de la víctima i «no faci seguidisme a la ultradreta».

A la roda de premsa prèvia al ple del Parlament d'aquest dimarts, Mas ha insistit que la polèmica és una qüestió del centre que s'ha de resoldre amb el reglament intern del centre. «Cada dia, a qualsevol centre, hi ha problemàtiques que es resolen internament».

Per la seva banda, el PSIB, de la mà de Silvia Cano, també s'ha referit al posicionament del PP sobre aquest tema. Cano ha expressat suport a la professora assenyalada i al centre La Salle i ha demanat al PP Balears que no participi d'aquest «joc brut» de l'extrema dreta i que condemni les amenaces de mort a la professora.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Sarsuela, fa dervers d'un any
I el PP?. Paripe, paripe, paripeeeee...🎷
Valoració:-1menosmas
Per El PSIB?, fa dervers d'un any
El PSIB que és la versió provinciana del PSOE, el que ha de fer és amnistiar Hasel, Valtònyc i tots els demòcrates empresonats o exiliats. Això és el que han de fer PSOE i Podemos i el govern de n'Armengol ha de dur a la barra tota aquesta tropa que ha amenaçat la professora de La Salle. I deixar d'aprofitar la situació per treure rendibilitat política. De la dreta no esperam res i per això no l'hem votada mai. Sou vosaltres els que deis que sou progressistes, els que vos heu carregat la política lingüística perquè sou covards, feis concessions a la dreta i deixau al peu dels cavalls mestres i professors.
Valoració:21menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente