nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Ginés Sáez, exregidor de Ciudadanos a Llucmajor, s'afilia al PP

L'exregidor de Ciudadanos a l'Ajuntament de Llucmajor i responsable de la gestió del departament municipal de Turisme, Festes i Innovació al Consistori, Ginés Sáez, s'ha afiliat al Partit Popular.

Segons ha informat el PP en un comunicat, Sáez va abandonar Ciudadanos fa uns mesos i des de llavors forma part del Grup Mixt. A més, sobre això, el batle de Llucmajor, Éric Jareño, ha declarat que la seva formació està «oberta per a qui vulgui venir a sumar».

«No miram d'on vénen, sinó on anam», ha afegit Jareño «de cara a futures incorporacions com la de l'exedil de Ciudadanos Ginés Sáez».

Aquest és el segon pas de Ciudadanos al PP que s'anuncia aquest dijous ja que l'ex-número 1 de Ciudadanos a Sineu, Pere Joan Jaume, ha tornat al Partit Popular.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente
Per No amolleu, per molt que plorin i se victimitzin, fa dervers d'un any
La llengua vehicular o llengua franca de la nostra comunitat és el Català.
Jo no entenc com hi pot haver gent amb tanta poca sensibilitat, vergonya i educació, que sigui capaç de traslladar-se a un altre poble o regió amb una llengua diferent, però que enlloc d'aprendre a parlar en la llengua de la terra d'acollida, i més tinguen. infinitat de possibilitats i oportunitats per fer-ho, se dediquin a "fer renou" i a fer-se les víctimes per aconseguir que la llengua de la terra que els ha acollit i millorat la vida, se'n vagi a norris i que només se parli la seva.
I individus que van de colonitzadors i que menyspreen la nostra cultura en hi ha molts més entre els monolingues del castellà que no han hagut de fer l'esforç d'aprendre cap altre idioma per viure aquí, que dels que ténen qualsevol altre idioma com a llengua materna i han de fer un doble esforç d'aprendre Castellà i Català. Sense anar més lluny, fa uns dies a una consulta hi havia una senyora portuguesa que parlava en Català, o també podem posar l'exemple del músic que surt a un altre article, que ha introduït el Català en el seu repertori multilingüe, entre moltíssims d'altres exemples, entre els quals estan els gallecs, que la immensa majoria apren a parlar en Català als poc mesos de ser per aquí. Una de dúes: O és que aquests altres son més intel.ligents, o més feiners i no els fa por aprendre, o és que aquests que volen imposar el Castellà per tot a la nostra terra se creuen ser ciutadàns superiors a noltros i amb més drets, motiu pel qual se creuen llegitimats per destruir el nostre patrimoni cultural . I que per assolir-ho son fíns i tot capaços de votar a la ultra dreta més terrible perque ens sotmeti i ens prohibesqui el nostre patrimoni cultural.
I l'únic remei , per evitar que aquesta gent ens esclafi, és el de no cedir en els seus intents, se posin com se posin. Tanmateix si aquí sobra qualque cosa, és gent.
Valoració:2menosmas
Per Vergonya!, fa dervers d'un any
@ Lola Piquero Fernández: Si vostè està més que farta, perque a la terra a la que ha emigrat, els seus habitants no volen renunciar a la seva cultura, perque a vostè i als que son com vostè no els agrada i no s'ho volen ni atracar, se fitxi com hem d'estar noltros, amb una immigració que no hem solicitat i que ha vingut amb tan mal caràcter.
Si no li agrada el Català, emigri a Alemanya i allà, segurament els alemanys parlaràn en Castellà perque vostè no s'hagi d'esforçar.
Valoració:5menosmas
Per Goriet, fa dervers d'un any
A a fi una que ho ha entès. NO estau a Eppaññña!
Valoració:3menosmas
Per Quina barra!, fa dervers d'un any
@Lola Piquero Fernández.
És vostè la que ha vingut a viure aquí i no noltros els que ens hem traslladat a la seva terra, motiu pel qual és els que vé de fora el que s'ha d'adaptar als costums i llengua de la terra a on ha anat a viure i no a l'inrrevés.
A més hi ha centres culturals, centres d'adults, escoles d'idiomes i fins i tot els mateixos ajuntaments, que posen a l'abast de la gent de fora classes de Català de tots els nivells, amb preus molt assequibles i fins i tot gratuits. I per practicar, tots els mallorquins estam encantats quan qualcú vol que li parlem en la nostra llengua, enlloc d'haver-nos d'empassar squesta frase tan poca solta i tan desagradable de "hable en Castellano" o " Hable Español porque estamos en España".
Pensi que si feim unes activitats per a castellàns i per a hispanoameticans en Castellà i unes altres en Català pels damés, pareixerà que segregam a una part de la població. Però que si renunciam a vuit cents anys d'Història, a la llengua dels nostros majors i avantpassats, que és una part molt important de les nostres arrels, just perque molesten a una gent vinguda de fora que no hem convidat a venir, ens carregarem al nostre propi poble pel capritxo d'uns immugrants que no volen renunciar a "lo seu"ni tampoc respecten "lo nostro".
I si vol estrangular al nostre poble i pegar foc a la nostra cultura i a les nostres arrels, és perque és una mala espanyola que pensa que hi ha espanyols de primera que poden imposar-se sobre els altres, fins i tot a casa seva i trepitjant la Constitució i l'Estatut d'Autonomia de les Balears, fent-nos una trista colônia a la que piden explotar i rebentar, enlloc d'estar orgullosos de la pluralitat cultural i idiomàtica i paisagística del seu estat-nacimés i més ió. I amb aquest tarannà tan insensible i egoìsta, la única cosa que logren és fer ndependentistes.
I jo no sé perque publiquen tots aquests escrits en Castellà que a sobre son irrespectuosos i que només van en la direcció de torpedejar la nostra cultura.
Ja en hi ha prou, de forasters colonitzadors que ni tan sols aporten el que han sportst totes lrs colonitzacións, perque son més atrassats, i incults que noltros. I a més son uns maleducats que només saben expressar-se insultant.
I per acabar, només faltaria que ara els monolingues castellans no pagàssin impostos en compensació a haver d'aguantar-nos als mallorquíns, o menorquína o eivissencs-formenterers, , com si ells no tinguéssin dret a tots els serveis ben igual o més que noltros.
Quina barra!
Valoració:6menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Fatxes del fatxerio on buscareu les garrofes pel dia a dia ?
En els feixistes dominants !
Valoració:2menosmas
Per Lola Piquero Fernandez, fa dervers d'un any
Buenas Tardes ; A mí y supongo que a muchas personas que están en la misma situación. , me enfurece, me indigna me cabrea y todos los sinónimos que se puedan añadir es que utilicen solo el catalán para dirigirse a todos los residentes en este Municipio
Estamos en inferioridad de condiciones no pudiendo participar en ningún evento del Municipio
Somos ciudadanos de Segunda, pero no lo somos para pagar los elevados impuestos
Contribuimos a la riqueza del Municipio , sin obtener nada a cambio
Qué tenemos que comprar un diccionario ?
No estamos en ESPAñA 🇪🇸?
El español no es una lengua vehicular?
Solo sucede en Baleares y Cataluña
En Galicia y Euskadi todo está en los dos idiomas
Es inadmisible
Es injusto
Estoy más que harta
Valoració:-6menosmas
Per Jaume, fa dervers d'un any
A Llucmajor l'unic partit que es fidel als seus votants i als seus compromisos es el partit veïnal Llibertat Llucmajor...

Per això el Batle els va treure fora del govern i va ficar a tots aquests transfugues!!

Veura en Jareño a les eleccions la sorpresa que tindrà
Valoració:1menosmas
Per Toni F, fa dervers d'un any
Als de Ciudadanos se'n foten de les sigles.
¡Hay que comer, macho!
Valoració:4menosmas
Per Moix, fa dervers d'un any
"Mismos perros con distintos collares" . I axiò de "perros" es de la dita popular, pero hi va que ni pintat
Valoració:11menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Quin partit és millor en qualitat de fatxerio ? Depén de quin tipus d,extremisme és vulgui !
Fatxa extremista, mèdium, o minimum. Tres opcions caduques, desfasades, i impopulars.
Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 2
Siguiente