algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Arriba el darrer Debat de Política General de la legislatura, marcat per l'anunci de Pedro Sánchez sobre el REB

El Parlament celebra a partir d'aquest dimarts el darrer Debat de Política General de la legislatura marcat en aquesta ocasió per l'anunci, fet només unes quantes hores abans, pel president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, d'incloure en els propers Pressupostos Generals de l'Estat (PGE) el desenvolupament de la part fiscal del Règim Especial de les Balears (REB) amb dues noves deduccions específiques per a l'arxipèlag.

La sessió plenària comença a les 10.00 hores amb la intervenció de la presidenta del Govern, Francina Armengol, que no podrà durar més de 90 minuts.

Aquest dilluns, després de l'anunci, la presidenta Armengol ha destacat que les Balears tendran «el cicle inversor més alt de la seva història». Així, ha argumentat que les Illes tendran «més recursos públics en la seva història democràtica i també més recursos privats, que han de venir amb més justícia social i creació de més llocs de treball de qualitat».

Al marge de les referències que la presidenta Armengol pugui fer durant la seva intervenció al debat, s'esperen els anuncis d'altres mesures per a ajudar les famílies i els ciutadans a fer front a la inflació, mitjançant ajudes fiscals i directes, en contraposició a la proposta de rebaixa fiscal del PP, que «afavoreix qui més en té».

Intervencions dels grups

L'endemà, dimecres, els grups intervendran al ple de la Cambra, començant pel PP, seguit d'Unides Podem, Ciudadanos, MÉS per Mallorca, Vox, El Pi i Grup Mixt. El PSIB serà el darrer a intervenir com a grup a què pertany la presidenta del Govern.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Esdeveniment, fa dervers d'un any
Gran esdeveniment, això del debat de política autonòmica general. Segur que la població avui i demà no estarà pendent d'altra cosa.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente