algo de nubes
  • Màx: 20.5°
  • Mín: 10.84°
10°

[VÍDEO] Melià: «En set anys de govern progressista no han estat capaços d’aconseguir cap nova competència per part de l’Estat»

El portaveu d’El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Josep Melià, ha demanat més contundència a la presidenta Armengol davant el Govern de l’Estat per a aconseguir la transferència de costes i litoral.

Melià ha remarcat que El Pi és un partit que defensa «les màximes quotes d’autogovern i de decisió» per a les Illes Balears. «Consideram que és imprescindible que es compleixi l’Estatut d’Autonomia. Un estatut que diu que les Illes Balears han de tenir poder de decisió en costes i litoral, seguretat ciutadana, justícia, aeroports i ports d’interès general», ha apuntat Melià.

Així mateix, ha recordat que des del 2007 estam esperant que es compleixi aquesta llei orgànica. «Observam amb estupor que hi ha determinades comunitats autònomes que aconsegueixen avanços, com Canàries, que a partir de l’1 de gener del 2023 passaran a gestionar les competències de costes i litoral».

Amb tot, Melià ha criticat el doble discurs del PSOE: «Vostès son federalistes, en parlen i en bravegen, però el practiquen molt poc. Resulta que els missatges que arriben del Govern de l’Estat són d’harmonització i no d’increment de quotes d’autogovern. No podem seguir esperant que decisions tan important per a les Balears es preguin des de Madrid sense conèixer la realitat de les Illes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per VERGONYA!, fa dervers d'un any
Ningú, cap governant d´aquí fa res. TOTS cul a cadira i mirar-se el melic!
Valoració:1menosmas
Per Joan, fa dervers d'un any
Si no som capaços de conseguir diputats al Congres de Diputats ( i siguin necesaris pel qui governa sense majoria ) no conseguirem mai res.
Lo que han de fer els partits son coalicions, pero abans de les eleccions i fer un progama serios per les illes
Valoració:3menosmas
Per Un Joan de tants, fa dervers d'un any
@ n'en Pep
Jo entenc molt be que consideris que els nostres polítics no fan la feina per la que les vàrem votar. Però pensa que si no anam a votar els politics dels altres augmenten les possibilitats de tenir majoria.
Crec que es preferible votar els que no ens satisfan gaira que deixar de votar i donar pas als que no ens agraden gens.
Valoració:3menosmas
Per Qualcú, fa dervers d'un any
Cap competència per a les Balears, però molts punts per s una futura cadira a estaments europeus O madrilenys. Tot s,ha de tenir en compte! No hi ha res gratuït.
Valoració:1menosmas
Per Res de res, fa dervers d'un any
No tan sols això; el català retrocedeix a marxes forçades davant la passivitat del Govern, de cada dia hi ha més gent empobrida i la massificació turísticca empitjora la qualitat de vida dels illencs, de cada vegada més. Aquest Govern no sap fer més que propaganda enganyosa.
Valoració:5menosmas
Per Pep, fa dervers d'un any
A madrit no li interessa transferir gestio de ports i aeroports i es nostros politics nomes se mouen un mesos abans de ses eleccions, aquest pic no penso anar a votar , es totalment inútil.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente