nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

El PP no contempla governar amb l'extrema dreta a les Balears: «Confiam tenir la majoria suficient per a governar en solitari»

204399

El portaveu del Partit Popular (PP) al Parlament, Antoni Costa, ha afirmat aquest dilluns que els resultats de les eleccions a Itàlia «no són del gust del PP».

A la roda de premsa prèvia al ple del Parlament d'aquest dimarts, Costa ha reconegut que haurien preferit un altre resultat que no fos la victòria de l'extrema dreta, «però el poble d'Itàlia ha parlat de manera democràtica i, encara que agradi més menys, els resultats són els que són».

Antoni Costa ha instat el futur govern del país transalpí a reflexionar sobre certs plantejaments en relació amb la Unió Europea, «una posicionaments radicals», i transitar cap a «la moderació».

En referència a una possible preocupació pel fet que a les futures eleccions autonòmiques un govern del PP necessitàs el suport de Vox, el portaveu parlamentari ha remarcat que confia que el PP tengui la majoria suficient per a governar en solitari. «No contemplam cap altre escenari», ha afegit.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pepet, fa dervers d'un any
Si ha ho fan,Madridz,Castilla León,Andalusia,Murcia...
Es curt,i és creu que els demés també?
Valoració:6menosmas
Per Josep, fa dervers d'un any
Des de quan la promesa d’un polític té validesa? Exemple, el batle de Llucmajor que es va juntar amb l’extrema dreta per poder comandar.
Valoració:6menosmas
Per Martina, fa dervers d'un any
No governaran AMB l'extrema dreta. SÓN l'extrema dreta.
Valoració:8menosmas
Per Mediocres i tramposos, fa dervers d'un any
El Està utilitzant la coacció que va utilitzar Moreno Bonilla per guanyar les eleccions andaluses: O ens votau a noltros massivament perque poguem governar en solitari, o haurem de pactar amb els ultres que només saben insultar i crear problemes.
No ens hem de fiar d'aquesta guarda.
Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente