algo de nubes
  • Màx: 20°
  • Mín: 11°
19°

Unides Podem demana «transparència» al Govern en la gestió dels torrents

El grup polític d’Unides Podem al Consell de Menorca demana a la Direcció General de Recursos Hídrics que «s’asseguri del bon estat dels torrents davant les més que probables pluges que podrien arribar pròximament a Menorca». «Just la setmana que compleix un any de les imatges del torrent de Ferreries desbordat, consideram que el Govern hauria d’explicar la feina que s’ha fet», apunten. D'aquesta manera, la consellera insular de Cooperació Local, Cristina Gómez, demana «transparència».

«L’oposició juga a assegurar que no s’ha fet cap feina pel que fa a la neteja dels torrents, però en canvi des de la Conselleria de Medi Ambient és manté el contrari. Cal ser curosos en un tema com aquest i detallar obertament les actuacions dutes a terme», explica.

Gómez també ha assenyalat que cal un debat profund entre administracions i societat per a afrontar una gestió integral de la conca: «Els torrents tenen una funció ecològica i la naturalesa segueix el seu camí davant la minsa responsabilitat dels humans. S’han autoritzat equipaments públics i construccions a zones inundables i falten recursos per afrontar amb convenciment una problemàtica que pot perpetuar-se els pròxims anys amb el canvi climàtic».

Finalment, la consellera ha lamentat l’actitud del PP «per criticar i menysprear la feina sense coneixement. Una manera de fer oposició gens constructiva i instal·lada en el major dels populismes».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya, fa dervers d'un any
Fan part del Govern i demanen transparència al Govern. No tenen vergonya. Així és, transparència amb el cas de les nines tutelades que s'escapen per manca de tutela.
Valoració:1menosmas
Per Sebas, fa dervers d'un any
i de les nines tutelades
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente