nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
14°

Santiago assegura que, després de la «privatització» del servei d'informació, l'atenció en català està «garantida»

La consellera d'Assumptes Socials i Esports, Fina Santiago, ha respost a Maria Antònia Sureda, diputada d'El Pi en el Parlament, i ha assegurat aquest dimarts que l'atenció en català està «garantida» en el servei d'informació a l'usuari perquè tots els treballadors tenen «el nivell suficient».

En el ple del Parlament d'aquest dimarts, la responsable d'Assumptes Socials ha contestat a una pregunta de control de la diputada d'El Pi Maria Antònia Sureda, que ha expressat la seva preocupació per l'atenció en català després de la «privatització» del servei.

Santiago ha matisat que el servei no se n'ha privatitzat sinó que s'ha externalitzat una part i s'han incorporat una vintena de treballadors. I encara que no ha concretat les seves certificacions, ha assegurat que tots compten amb el nivell de català suficient.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per 50 años, fa dervers d'un any
Esta miembra (hay miembros y miembras, según decía una tal Aido, felizmente desaparecida), lleva como mínimo, 50 años chupando nómina publica mes a mes.
Cuando te encuentras con una persona de estas características solo cabe suponer que ha sido directamente elegida por Allah para desempeñar tan nobles y grandes trabajos en beneficio de todos.
Valoració:0menosmas
Per Bel algo, fa dervers d'un any
Es collonut. Privatitzen, deixen de requerir el català, i els hem de donar les gràcies. Esper que cobreu molt per la traïció. Menteixen en lo bàsic hi tot. Aviat privatitzar i xerrar en castellà serà l'eslògan de campanya.
Valoració:8menosmas
Per Escach, fa dervers d'un any
D' acord, Toni F. Sols que Són Espases pertany a la Conselleria de Salut, PSOE. Fina Santiago ho és de la Conselleria de Benestar Social.
Valoració:7menosmas
Per Toni F, fa dervers d'un any
El castellà quan alcen el telèfon és la llengua que predomina quan
fas la teva consulta, a Son Espases majorment. La senyora Santiago, aquesta volta, sembla que no sap el que es diu. Malauradament, el castellà ja és actualment la llengua predominada per a tot a reu a les Illes i a les institucions, que deixen d'externalitzar serveis innecessàriament. Estic fart que no m'entenguin a ca meva. Rubor hauria de mostrar la Sra. Santiago de fer aquestes declaracions. No la crec, senyora, no la crec perquè no mostra proves del que diu. Faci el favor de traure el contracta a veure si hi ha inclòs l'obligació que els operaris emprin la llengua d'aquí d'entrada, respondre d'entrada en castellà obliga a molts illencs, inconscientment, a girar la llengua. Proves, senyora Santiago, les paraules ja no ens les creiem de ningú. Que consti que la considero una persona integra, però, perdoni'm, això no l'allibera de la meva desconfiança envers els polítics.
Valoració:5menosmas
Per Gran sort que tenim, fa dervers d'un any
La consellera més d'esquerres que com tothom privatitza serveis públics ens fa la gràcia de concedir que a la fi hi podrem parlar en català.
Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente