algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 10.53°
10°

Impugnen el procés d'estabilització de personal a l'Ajuntament de Palma

El Grup de treballadors independent, nascut del moviment interí, ATAP, ha interposat una demanda d'impugnació a l'oferta extraordinària de la taxa addicional d'estabilització per al personal públic de l'Ajuntament de Palma contra l'«abús de la temporalitat» i la «falta d'estabilitat laboral de centenars de treballadors temporals en frau de llei».

El sindicat ha criticat la «insuficiència de places extraordinàries ofertes per a estabilitzar els treballadors públics interins per interpretar de manera errònia els criteris d'estabilització de la llei».

Així, han assenyalat a més que el Decret de Govern per a l'estabilització d'empleats públics és una «farsa», perquè «no compleix amb sancionar l'abús comès amb els treballadors temporals i no puntua l'experiència professional íntegrament».

D'aquesta manera, han sol·licitat al jutge, a través de la demanda, que suspengui aquests processos selectius fins que no es comptabilitzin correctament totes les places existents en abús en Cort, «perquè existeixi una estabilitat real per a tots els treballadors públics temporals que cobreixen aquestes places de manera il·legal durant dècades».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa dervers d'un any
Es tracta d'assegurar que tota la gent contractada en els serveis públics sense oposicions, per amistat, parentiu o afinitat política, puguin consolidar la plaça que ocupen.
Valoració:10menosmas
Per ¿?, fa dervers d'un any
El grup independent de treballadors què vol dir, que passen de sindicats?
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente