algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
18°

Apesteguia adverteix el PSIB: «o es governa amb MÉS o es governa amb el PP»

El coordinador general de MÉS per Mallorca, Lluís Apesteguia, ha advertit aquest dijous al PSIB que «o es governa amb MÉS o es governa amb el Partit Popular». «Que triïn i tots actuarem en conseqüència», ha assenyalat.

Així s'ha referit, a través del seu compte de Twitter, a l'acord de patrocini que han establert el Consell i el RCD Mallorca per a la pròxima temporada 2022-2023 perquè Són Moix mantengui la denominació de 'Visit Mallorca Estadi'.

Cal recordar que aquesta proposta va tirar endavant aquest dimecres amb els vots a favor del PSIB, PP, Ciudadanos, El PI i Vox, mentre que MÉS i Podem --socis de govern en el Consell-- es varen posicionar en contra d'aquesta, en considerar que es tractava d'una estratègia de promoció que crida a «la massificació» i que no va en la línia d'un model de turisme «sostenible».

El conveni, que dona continuïtat a un acord anterior, inclou diverses accions de promoció i publicitat relacionades amb l'equip mallorquinista, tant al mercat espanyol com l'internacional. L'acord puja a 1,5 milions d'euros (sense IVA) i en el qual també participen el Govern i l'Ajuntament de Palma, que fan una aportació de 500.000 euros i 250.000 euros, respectivament, sobre la quantitat total.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Un veinat, fa dervers d'un any
Ido ja ho sabeu, fer un escrit de renúncia dels càrrecs de conseller, director general, assessor i tan altres que cobren, i cap a cavostra. Deixau a na Cladera i a na Francina totsoletes i voltros sense càrrec, feina i sou. Mirau si és bo de fer. A què no ho fareu? Però no vos preocupeu d'aquí a un any no tendreu aquest problema, perquè els electors parlaran clar i vos enviarem a cavostra
Valoració:2menosmas
Per sobra, fa dervers d'un any
Esta autopista es tan inútil que nadie circula por ella en todo el día. Unos dos o tres coches, en 24 horas. Nada más. No se debió de haber hecho. Sobra.
Valoració:0menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
Apesteguía está indignadito.
Por una chuminada.
Una auténtica chuminada.
Sin embargo, ha favorecido la estabilización de funcionarios públicos en Baleares sin el nivel de catalán mínimo exigido.
Tch, no sé Rick….parece falso.
Valoració:0menosmas
Per roncito, fa dervers d'un any
Es posa seriós amb el nom d'un estadi. És un heroi o vol victòries pírriques per justificar que tots els seus amics es graten els ous a diferents àrees del govern. Estan al govern per tenir calmats alguns sectors de Mallorca. Aquesta és la vostra funció.
Valoració:1menosmas
Per El PSOE, tranquil, fa dervers d'un any
El PSOE està ben tranquil, saben que si Podemos i Més per Mallorca no haguessin aprovat l'autopista de Campos, ells, el PSOE, l'hagués aprovat amb el PP. Amb la reivindicació d'una política lingüística efectiva passa el mateix. Com que el tema ja no interessa, Més, Podem i el PSOE s'han posat d'acord per deixar-ho anar i, d''aquesta manera, neutralitzar el PP. I d'aquesta manera etc, etc.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente