algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
13°

El Govern publica la Instrucció sobre l'estalvi energètic només en castellà i fa sospitar que li han passat directament de Madrid

202801

El Govern ha publicat aquest dimarts una instrucció en la qual s'informa dels supòsits on la normativa de seguretat laboral preval per sobre del Reial decret llei d'estalvi energètic, quant a la regulació de temperatures.

La Instrucció de la Conselleria de Model Econòmic, Turisme i Treball ha estat publicada a la web del Govern només en castellà, la qual cosa ha obert l'especulació, entre alguns funcionaris, que, de fet, aquesta instrucció ha vengut redactada parcialment o en la seva totalitat directament des del Govern espanyol.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Maikel, fa dervers d'un any
I què representa un problema això? Què passa res?
Ara el GOIB, amb la participació dels caps buits de FEMS per Mallorca, han dat per bona la incorporació (ofrena) dins l'administració d'interins i els obra/servei fora haver d'acreditar català. Un bon "regal" a uns mesos de les eleccions locals i en contra, com sempre, dels seus votants.
Valoració:2menosmas
Per Ja està bé, fa dervers d'un any
És vergonyós.
Valoració:9menosmas
Per Lluís Felipe Lorenzo García, fa dervers d'un any
Els catalans ja som estalviadors, hehe
Valoració:-6menosmas
Per És normal, fa dervers d'un any
Està clar que tot d'una que té ocasió el govern balear vol demostrar que per a ells el català ja és cosa secundària, tot i que, de moment, encara no ho poder dir explicitament.
Valoració:10menosmas
Per inca, fa dervers d'un any
Deu ser que només l'han d'aplicar tots els que dins l'administració no tenen el català perquè no se'ls hi ha demanat mai, o per les múltiples excepcions i moratòries que han fet que arribem a la situació actual que cada mes surt algú discriminant dins l'administració a un usuari/ciutadà per emprar el català.
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente