algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.89°

Una manifestació amb centenars de manifestants exigeix el final de l'explotació dels cavalls de les galeres

Aquest dissabte s'ha fet a Palma una important manifestació amb més de 400 persones per exigir a l'Ajuntament de Palma que acabi, d'una vegada, amb l'explotació dels cavalls usats per arrossegar les galeres que passegen turistes pel centre de la ciutat.

Durant el trajecte de la manifestació hi ha hagut diversos parlaments. Guiem Amengual, en nom de Progreso en Verde, ha denunciat la lamentable situació de les galeres i dels cavalls, les pèssimes condicions, maltractaments i la permissivitat del servei de galeres amb les altes temperatures de l'estiu. Ha considerat una equivocació que l'acord aprovat el passat dijous al ple de l'Ajuntament de Palma, per la conversió de les galeres de cavalls en galeres elèctriques, es deixi per a finals de l'any 2024 i s'ha compromès a que Progreso en Verde seguirà lluitant fins l'abolició de l'explotació dels cavalls.

Cal recordar que s'han recollit al voltant de 200.000 signatures contra les galeres de cavalls a Palma

.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per També, fa dervers d'un any
Hem de dir que totes les pancartes estaven en castellà.
No hi havia ningú que sigui dels nostres i no pot entendre la situació dels animals que són venuts perquè no serveixen a L'hipòdrom.
Protestes només en castellà. Fetes per gent forastera que no fa res per integrar-se a les nostres illes.
Valoració:0menosmas
Per No basra en retitat les galeres, fa dervers d'un any
Ben fet
Però aquesta bona gent també hauria de tenir en compte un altre factor i és que la tragèdia d'aquests animals comença als hipòdroms, quan els amos dels trotóns que son vells per guanyar carreres,se'n desfan d'ells i els venen als cotxers i qui sap a qui més.
Si se limiten a prohibir els cotxes de cavalls , hauran tret el problema de la vista de la gent. però en realitat l'hauran fet encara més greu.
Valoració:3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente