algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
15°

La majoria social independentista es manté a Catalunya: el Sí tornaria a guanyar en un referèndum

El Sí a la independència s’imposaria en un referèndum a Catalunya, aquesta és una de les principals dades que aporta un sondeig elaborat per Electomania donat a conèixer aquest dissabte.

La majoria social a favor de la independència continua sent hegemònica a Catalunya malgrat tots els sotracs, persecució i repressió que han patit les formacions que defensen aquesta opció.

Un 49,7 per cent dels catalans votaria a favor de la independència i un 45,3 hi votaria en contra, amb només un 5% d’indecisos. El mateix sondeig indica un suport molt important a la mateixa realització de la votació, amb un 64,7 per cent de catalans a favor de votar i un 32,7 per cent que es posicionen en contra que la ciutadania catalana pugui exercir el dret a decidir.

El sondeig, elaborat a partir de 801 respostes efectuades durant la primera quinzena de juliol afegides al tracking històric, dona com a resultat una victòria independentista en referèndum en contrast a anteriors panells d’Electomania, efectuats al febrer, juliol i octubre del 2021.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa dervers d'un any
Guanyarà sempre!
La justícia per davant de tot. No com personatges famosos espanyols que no tenen vergonya de dir que la justícia és igual per a tothom!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente