algo de nubes
  • Màx: 18.04°
  • Mín: 14.72°
16°

Juli Fuster dimitirà com a director general de l'IbSalut després de la condemna del TSJIB

El director general de l'IbSalut, Juli Fuster, dimitirà el pròxim dilluns del càrrec després de la condemna al Govern del Tribunal Superior de Justícia de les Balears (TSJIB) en intervenir Fuster en una oposició de funcionaris a la qual es va presentar la seva filla.

Fuster ha pres la decisió «per protegir la bona imatge de la Conselleria i evitar que es qüestioni la tasca del Servei de Salut de les Illes en tots els processos d'oposicions que s'han convocat en els darrers anys».

Amb tot, el director general ha assegurat que té «la consciència molt tranquil·la» i que «mai» va actuar per afavorir a ningú.

El pròxim dilluns, Fuster informarà dels detalls en la seu de l'IbSalut abans de presentar la seva dimissió formal a la consellera de Salut i Consum, Patricia Gómez.

Cal recordar que la condemna de la Sala neix de la denúncia d'un dels aspirants al procés de selecció de funcionaris, a la qual també es presentava la filla del director general, que va advertir que la seva prova no havia estat qualificada i les al·legacions foren respostes pel mateix Fuster, qui tenia l'obligació legal d'abstenir-se.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per I tant, fa dervers d'un any
"La caridad bien entendida, empieza por uno mismo"
Valoració:-10menosmas
Per Johaness, fa dervers d'un any
Però la sentència no diu res de les oposicions? S’han de repetir o no?
Valoració:14menosmas
Per S'ase va dir orellut a n'es p0rc, fa dervers d'un any
Pareix mentida com les dretes, tan corruptes com son, ho escorcollin tot, ho espiin tot, ho denunciin tot. I si no s'inventen delictes, com han fet massa vegades, encara poden estar contents.
Qualsevol diria que aquests paladins de la honradesa i de l'elegància moral son els mateixos de la Gürtel, el Palma Arena i gairebé mil macro casos de corrupció més.
Ara que també aquests altres betzols,coneixent la caradura moral dels adversaris, podrien anar un poc alerta no infringint la llei i no donant-los ocasió de que puguin denunciar casos reals i que s'els hagin d'inventar per assolir els seud propòsits maquiavèlics.
Valoració:12menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente