cielo claro
  • Màx: 21.7°
  • Mín: 13.08°
21°

Alberto Jarabo es queda la regidoria de Justícia Social, Feminisme i LGTBI de l'Ajuntament de Palma

El grup d'Unides Podem a l'Ajuntament de Palma es refà de les darreres polèmiques protagonitzades pels ja exregidors Sonia Vivas i Rodrigo Romero. Aquest dimarts han estat nomenats els nous regidors: Clàudia Costa, que serà titular de Participació i Govern Interior; i altra Jordi Vilà, que durà Promoció Econòmica i Ocupació, i que també presidirà l'Empresa Funerària. Per la seva banda, el regidor Alberto Jarabo ho serà a partir d'ara de Justícia Social, Feminisme i LGTBI; regidoria que duia Vivas i que va ser objecte de l'escàndol de la Palma Pride Week.

El portaveu de Podem Palma, Jesús Jurado, ha valorat aquesta remodelació de l'equip de govern amb dos regidors nous d'Unides Podem com «un punt d'inflexió», i ha assegurat que ara volen encarar el que queda de legislatura «amb moltes ganes, molta potència i treient endavant polítiques progressistes que millorin la vida de la gent al nostre municipi, i crec que Clàudia i Jordi ho faran molt bé perquè tenen una gran trajectòria».

Per la seva banda, el coordinador d'Esquerra Unida Illes Balears (EUIB), Juanjo Martínez, ha donat la benvinguda als nous regidors i ha remarcat que d'aquesta manera Unides Podem Palma «obre una nova etapa per al desenvolupament de les polítiques que necessita aquesta ciutat».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Toni F, fa dervers d'un any
Aquí caic, aquí m'aixeco. Oi que sí, Alberto!
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente