algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Jaume Alzamora: «Ni un vaixell de guerra ni perills nuclears. El 'Harry S.Truman' no és benvingut»

El secretari general de MÉS per Mallorca i candidat del partit al Consell, Jaume Alzamora, ha rebutjat la presència del portaavions nuclear 'Harry S. Truman' a la badia de Palma.

Segons ha expressat Alzamora en un missatge a la xarxa social Twitter: «Ni un vaixell de guerra ni perills nuclears. Aquest vaixell no és benvingut».

Per al secretari general dels ecosobiranistes, «la presència del 'Harry S.Truman' reafirma a la formació en la necessitat de tenir el control sobre el Port».

El portaavions nuclear dels EUA romandrà a la badia de Palma durant cinc dies. Està previst que la tripulació pugui fer escala a Ciutat. Alguns mitjans estimen que pot tenir un impacte econòmic de més de 10 milions d'euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pedro, fa dervers d'un any
Això és tot el que aquest partit pot oferir als seus votants? Antiamericanismes trasnoxat i nuclears no? No m'estranya que no aixequin el cap. Estan abocats a desparèixer.
Valoració:4menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
@I tant

Cierto.
Es curiosa la costumbre de estos grupos, irónicamente los más minoritarios, de atribuirse la opinión de la generalidad.
Es como cuando Vidal propone auténticas bizarradas en el Senado, en nombre de Baleares.
Imagino que lo tendrán en la última fila, junto al baño y detrás de una columna, para que no dè la brasa.
Y sobre Alzamora, qué decir; un profesor de instituto que pisó moqueta por primera vez y ya no lo sacas ni con agua caliente.
Aunque para ello tenga que hacerse notar con chorradas como la que encabeza este artículo.

Por cierto, Alzamora, por qué habéis retirado el requisito de tener el nivel de catalán oficial para estabilizar a empleados públicos?.
Cómo se lo estáis explicando a los vuestros votantes?.
Gracias.
Valoració:0menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
En un mon militaritzat i farcit de guerres imperialistes i conflictes armats entre diferents estats, els pobles hem de diu prou a aquesta bogeria de despeses milionàries en armament . Comencem per casa nostra per no col·laborar i fer fora a totes les potencies imperialistes que ens visiten i que no respecten el dret a l'autodeterminació de tots els pobles del mon.
Valoració:1menosmas
Per Això és tot?, fa dervers d'un any
Això és el que ja deien els del PC fa 60 anys. Els pobres no aturen de fracassar, per això sempre seguit han de canviar de marca electoral, la darrera aquesta de Sumar de Yolanda Diaz. Que vagi viu aquest senyor Alzamora perquè si tot queda reduït a una proclama llançada al tuiter, acabarà com els comunistes d'en Carrillo.
Valoració:2menosmas
Per I tant, fa dervers d'un any
He de suponer que ese elemento, habla a nivel particular y nada más.
Es su opinión. Que como tal merece respeto, como desaprobación por parte de quienes no la compartimos.
Hacía años infinitos que buques de guerra de otros paises, especialmente de USA, no visitaban nuestras aguas. Le ha faltado tiempo para buscar su minutito de "gloria".
Te durará muy poco.
Valoració:-9menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente