cielo claro
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 7.5°

Podem i Esquerra Unida de Palma es desmarquen del comunicat «unilateral» de Sonia Vivas i Rodrigo Romero i demanen disculpes

200737

Des d'Unidas Podemos Palma s'ha emès un comunicat aquest dimecres on s'ataca durament la regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, de Més per Palma. Al comunicat s'acusa Truyol i el partit d'un «atac frontal i directe» en relació a la polèmica celebració de la Palma Pride Week i li retreuen la seva gestió al capdavant de la Regidoria.

No obstant això, fonts consultades per dBalears asseguren que a Unidas Podemos no sabien res d'aquest comunicat. A més, segons ha pogut confirmar Ultima Hora, Sonia Vivas ha admès haver-lo signat, junt al portaveu d'Unides Podem, Rodrigo Romero.

Al text, es remarca que Truyol està «imputada per un delicte molt greu contra la salut pública i mediambiental i que sens dubte és incompatible amb l'exercici del seu càrrec com a regidora segons el codi ètic de qualsevol espai polític que gaudeixi de dir-se progressista».

A més, han criticat la «gestió nefasta» del PGOU i que, després de quatre anys com a responsable de Benestar Animal, «continuen morint cavalls al carrer». Finalment, al comunicat es demana a Truyol una rectificació pública i que demani disculpes. «En cas contrari, actuarem en conseqüència», conclou.

Cal remarcar que la regidora d'Unidas Podemos Sonia Vivas, que s'encarrega de la Palma Pride Week, ja va amenaçar de trencar el Pacte a l'Ajuntament de Palma fa un mes.

Davant aquest comunicat en nom d'Unidas Podemos, des de les formacions que pertanyem a la coalició, és a dir, Podem Palma i Esquerra Unida de Palma han volgut deixar clar que se'n desvinculen totalment «ja que no parteix de cap decisió orgànica ni política dels partits que composam la coalició, ni compartim el seu contingut, ni les seves formes».

També remarquen que «la persona que subscriu el comunicat no compta en cap cas amb el suport polític de cap de les dues formacions per fer unilateralment aquestes declaracions públiques».

A més, Podem Palma i Esquerra Unida de Palma han demanat al portaveu del grup municipal d'Unidas Podemos que retiri el comunicat i destaquen que estan fent feina «per tal que aquesta decisió unilateral no afecti la bona relació i gestió del Pacte de govern a Palma».

Finalment, han trobat necessari demanar disculpes «per la situació generada».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.