algo de nubes
  • Màx: 20.6°
  • Mín: 12.63°
15°

MÉS per Mallorca assumeix el repte de liderar un nou Govern progressista

Quan falta un any exacte per a les pròximes eleccions autonòmiques, insulars i municipals, el coordinador i candidat de MÉS per Mallorca a la presidència del Govern, Lluís Apesteguia, el secretari general i candidat al Consell, Jaume Alzamora, i la candidata a batlessa de Palma, Neus Truyol, han presentat aquest divendres a Palma la campanya 'Assumim el repte' a través de la qual mobilitzaran les bases de la formació ecosobiranista amb la finalitat de revalidar, i liderar, un nou govern progressista a les tres institucions.

En aquest sentit, Apesteguia ha apuntat que «des de MÉS per Mallorca assumim el repte i el compromís de continuar defensant els interessos d'aquesta terra i la seva gent. Assumim el repte de continuar avançant en democràcia, en participació, en transparència i en benestar social. Assumim el repte de continuar fent passes per caminar cap a un model econòmic que no estigui al servei dels més poderosos». El candidat a president del Govern ha assenyalat que «les portes de MÉS per Mallorca estan obertes a tothom qui vulgui lluitar per fer millor la vida de les persones del nostre petit país, a aquelles que no es resignen, que saben que junts podem canviar-ho tot; perquè MÉS som la gent dels grans avanços per a les persones, el territori i el país: som els que volem i podem escriure un futur millor».

Per la seva part, Jaume Alzamora ha assegurat que «MÉS per Mallorca és un partit útil que ha impulsat un govern progressista al servei de les persones. On MÉS decideix es fa política útil». El candidat al Consell ha continuat assegurant que «a MÉS per Mallorca som inconformistes, i per això continuarem treballant per a continuar liderant l'agenda política i resoldre els problemes de la gent d'aquesta terra». Alzamora ha finalitzat apuntant que «ens presentam per a defensar els interessos col·lectius de la ciutadania, començant per un nou sistema de finançament just que ens permeti enfortir els nostres serveis públics, la nostra educació, la sanitat i les polítiques socials».

Neus Truyol, candidata de MÉS per Palma, ha fet un repàs de les principals accions dutes a terme per part de l'Ajuntament de Palma i ha manifestat que «amb la valentia que ens caracteritza, assumim el repte de continuar elaborant polítiques eficients i innovadores durant aquest darrer any de legislatura, i de preparar la millor campanya per aconseguir els millors resultats per continuar transformant Palma, posant les persones i el medi ambient al centre de la política durant quatre anys més».

Des de la formació ecosobiranista apunten que durant els darrers mesos s'han mantingut trobades amb més de quaranta agrupacions locals, a més d'amb formacions municipals integrades dins MÉS per Mallorca, amb l'objectiu de començar a preparar la campanya electoral del pròxim any per a obtenir el màxim nombre de batlies i de regidories. I s'han reactivat les sectorials de la formació. A més, també asseguren que ja s'ha posat en marxa una comissió electoral, i s'ha iniciat la redacció del programa electoral 2023-2027.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Primer s'ha d'educar al poble, fa dervers d'un any
Hi ha massa gent desarrelada que no estima la nostra terra, massa gent profundament inculta i massa corruptes, als que pels seus interessos els convenen més els mals governants, perque MÉS o qualsevol altre partit decent, pugui passar a liderar la nostra comunitat.
I és que el defecte no el té el partit,
: El defecte el té la la majoria de la gent,que s'estima més escoltar sermons enverinats de gent que vol fer veure que educar, instruir i explucar totes les opcions és l'equivalent a adoctrinar i que sembren l'odi entre el poble, que no escoltar un projecte de futur, d'igualtat d'oportunitats i de conservació de les Illes i drl Planeta. Qui no se'n recorda de quan MÉS era el PSM i regalaven alfabegueres? I que la gent els anava a veure perque li regalàssin el cossiolet amb la planta, però que llavors votaven al PP perque se pensaven que duia prosperitat? Doncs ara encara és pitjor.
Valoració:2menosmas
Per Nofret, fa dervers d'un any
Si MES aconsegueix consolidar-se com un espai unitari, democràtic i transparent, que facilita la confluència equilibrada de les esquerres, el sobiranisme i el feminisme, te molts de números al seu favor per pujar de vots, gràcies al contingent de gent abstencionista que potser torni a votar.
Valoració:5menosmas
Per Liderar?, fa dervers d'un any
Com ho faran això de liderar si sempre van a remolc del PSOE? Fins i tot ara, després de dos dies que que n'Armengol s'ha avançat a manifestar que vol reeditar el pacte actual.
Valoració:2menosmas
Per esperau, fa dervers d'un any
Esperau un poquet.
Valoració:2menosmas
Per xiu xiu, fa dervers d'un any
Progresista es a progreso lo que carterista a cartera
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente