algo de nubes
  • Màx: 14.95°
  • Mín: 7.61°
14°

[VÍDEO] El Pi mostra la seva preocupació davant el «risc de perdre 53 milions d'euros a causa de la mala gestió del Govern»

El portaveu d'El Pi-Proposta per les Illes Balears al Parlament, Josep Melià, ha mostrat la seva preocupació davant la possibilitat de perdre 53 milions d'euros provinents dels Fons Europeus destinats a la rehabilitació energètica d'edificis per la mala gestió del Govern de les Illes Balears.

En aquest sentit, el portaveu ha incidit amb la necessitat que el Govern «es posi les piles amb aquesta qüestió, ja que existeix un risc real de perdre una quantitat considerable de doblers. En matèria d'Innovació el Govern ja ha hagut de retornar fons perquè no ha estat capaç d'executar els projectes subvencionats durant el termini indicat».

Amb tot Melià ha assenyalat que el repartiment competencial a diferents conselleries del Govern amb relació a la gestió dels Fons Europeus, «endarrereix la tramitació i no ajuda a ser diligents i eficients amb la gestió d'aquests fons claus per a la recuperació econòmica».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.