lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín:

Més per Menorca fa sortir endavant una proposta del PP perquè el Govern s’impliqui en la seguretat de les festes de Sant Joan

198905

Més per Menorca ha fet possible, amb el seu vot, que surti endavant un punt d’una Proposició no de llei (PNL) del Partit Popular que reclama al Govern que defineixi amb l’Ajuntament de Ciutadella i també amb el Consell insular de Menorca un «marc estable de col·laboració i coordinació per a garantir, amb criteris de suport entre administracions, una eficaç acció per a prevenir i evitar riscos durant tots els dies de les festes de Sant Joan».

Els menorquinistes han votat a favor d’aquesta iniciativa perquè sempre han reivindicat la implicació del Govern en la seguretat de les festes de Sant Joan «ja que, sent locals, han adquirit dimensions extraordinàries, per la gran quantitat de persones d’altres illes que s’hi desplacen».

«Aquestes festes tenen una dimensió i transcendència que va més enllà de l’àmbit municipal i insular, i fins i tot autonòmic. És una festa amb una afluència immensa que s’ha de posar en relació a les dimensions del municipi i capacitat per garantir-ne la seguretat», ha explicat Castells durant la seva intervenció en el debat de la PNL.

El fet que la festa sigui a Menorca, ha afegit el menorquinista, «afegeix un element de dificultat per garantir-ne la seguretat» perquè no n’hi ha prou amb fer una crida als policies locals de tots els municipis de l’illa, que són pocs, i resulten insuficients, «sinó que han de venir de Mallorca. I a això se li han de sumar les dificultats i pressupost que suposa l’allotjament d’aquests efectius», ha incidit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.